Pojkar Fotbollsskolan

Uppstart fotbollsskolan
2022-05-03 14:10

Tisdag 10 maj drar vi igång fotbollskolan för pojkar födda 2015-2017 på Nysätra IP.

Träningarna kommer att vara på tisdagar mellan klockan 17:30-18:30.

Då det är många spelare så kommer vi att dela upp dom i två grupper.

På ena planhalvan kommer gruppen födda 2015 att vara, och på andra planhalvan gruppen födda 2016-17.

Jag kommer att kontakta några föräldrar som har anmält intresse att hjälpa till som ledare.

Är det fler som är intresserade, kontakta mig.

Tänk på att det blir trångt med parkeringar när det är träning, så var ute i god tid eller välj alternativt färdsätt.

Thomas Röhne

Kansliansvarig

kansli@skoftebynsif.nu

052070170

Uppehåll fotbollsskolan
2022-04-05 14:48

Nu tar vi lite uppehåll med fotbollsskolan och laddar upp oss inför utomhusträningarna på Nysätra IP som startar vecka 19.

Pojkar födda 2015-2017 kommer då att träna på tisdagar mellan klockan 17:30-18:30. (Se kalendern)

Anmälan är öppen och görs här på hemsidan under fliken "Bli Medlem" och "Anmälan Fotbollsskolan".

Ni som redan varit med i fotbollsskolan behöver inte göra en anmälan igen, utan bara betala medlemsavgiften som har skickats ut.

Vi kommer att ha ett uppstartsmöte för föräldrar ca en vecka före första träningen.

Information om detta kommer.

2022-03-17 10:51

Nu öppnar vi upp för att anmäla sig till årets Fotbollsskola på Nysätra. I år gäller detta pojkar födda 2015 och 2016, samt flickor födda 2014, 2015 och 2016. Vi kommer också att tillåta barn födda 2017 att vara med, dock inte yngre än så.

Anmälan sker via  hemsidan på startsidan. Gå in under "Bli Medlem", klicka sen på "Anmälan Fotbollsskolan" och fyll i det som efterfrågas. Inkomna anmälningar bekräftas via mail.

Ni som varit anmälda sedan tidigare och finns registrerade behöver inte göra en nyanmälan.

Notera att vi är väldigt angelägna att få med föräldrar som kan hjälpa till som ledare när träningen startar. Anmäl även sådant intresse vid anmälan.

Priset för Fotbollsskolan är samma som förra året 500:- för helår som kommer faktureras  senare under våren. I priset ingår T-shirt, fotboll och vattenflaska.

Träningen startar måndag 9 maj för flickor och tisdag 10 maj för pojkar mellan 17:30-18:30 på Nysätra IP och pågår sedan varje vecka fram till och med vecka 24. Därefter är det sommaruppehåll och omstart i mitten på augusti.

Välkomna!

Ungdomssektionen