Futsal Herrar A

2023-01-24 03:22
Stötta oss på Lördag!

Toppmatcherna avlöser varandra.

Nu kommer Hammarby och Eurosport på besök.

Hammarby som senast slog Uddevalla är en av toppkandidaterna.

Just nu ligger de lite efter den absoluta toppen men de kommer med all säkerhet vara där och en av favoriterna när slutspelet drar igång,

VI själva har 1 poäng upp till 2:a platsen. Alltså oerhört viktiga poäng att spela om då högre placering ger hemmafördel i slutspelet

Kom och stötta oss vi behöver allt stöd vi kan få!

Biljtten köper du enklast på https://skoftebynfutsal.ticketco.events/se/sv/e/skoftebyn_futsal__hammarby_if___sfl_omgaang_16

Kom och stötta oss mot Hammarby IF
2023-01-24 00:45

Lördagen den 28:e januari kl 15:00 så kommer det bli futsal på hög nivå i Arena Älvhögsborg då vi möter Hammarby IF.

Detta är en tv-sänd match på Eurosport och ni som var med förra året vet vilken grym tillställning det var.

Därför vill vi i Skoftebyn Futsal visa oss från den bästa sidan och vill då erbjuda ungdomslag på fritt inträde till denna stormatch. Anmäler ni ert ungdomslag med tillhörande ledare så kommer ni få fritt inträde för laget och ledare.

Vi siktar mot ett nytt publikrekord för Skoftebyn Futsal och visa övriga Sverige att vi har Sveriges bästa publik.

Tillsammans gör vi detta till en stor och fin futsalfest, bär gärna er klubbtröja för grym inramning.

OBS anmäl er innan senast Torsdagen den 26e då det väntas mycket folk.

För mer information, vänligen kontakta:

Daniel Andersson   0760266489

Christoffer Lundh  0706024841

skoftebynfutsal@outlook.com

Välkommna!

Lika mot IFK Göteborg
2023-01-24 00:42
Matchen slutade 4-4
Det blev delad pott i mötet mot kamraterna i Borgen denna lördags kväll. Ett Skoftebyn som gick upp i en 3-0 ledning i första halvlek släppte in 2 mål på mindre än en minut innan första halvlek var slut. IFK Göteborg reducerar sedan i andra halvlek och går även upp i ledning med 7 minuter kvar av matchen efter att vi tvingats spela med 3 man.
Men med endast 3 sekunder kvar kvitterade Flamur Tahiri och Borgen exploderar med sina 550 skrikande supportrar och vi får nöja oss med en poäng denna kväll.

Nästa vecka är det Hammarby Futsal som kommer på besök och redan nu vet vi att många biljetter är säkrade så passa på att köpa din biljett redan nu!
Referat: Skoftebyns IF - IFK Göteborg Futsal
Inför IFK Göteborg
2023-01-20 11:37
Inför IFK Göteborg

IFK Göteborg hemma.

Burkar alltid bli en enormt underhållande match med mycket publik och två bra lag.

Så även denna gång.

Göteborg är ett av ligans formstarkaste lag med storvinst senast mot svenskamästarna ÖSK.

De ligger 3a i tabellen men topp 5 är riktigt tajt och alla har god chans att nå en topp placering.

Vi själva kommer få Viktor Mossberg tillbaka från avstängning och förhoppningen är att vi också har några skador tillbaka.

Varmt välkomna till Ärena Älvhögsborg vi kommer behöva allt stöd vi kan få.

OBS är ert ungdomslag intresserade att komma på denna matchen eller Hammarby (nästa vecka) maila till skoftebynfutsal@outlook.com

Lika även hemma mot Stallarholmen
2023-01-20 06:58
2-2 slutade matchen

Även denna matchen mot Stallarholmen sluta med ovargjort.

Känslan är ändå 2 tappade poäng.

Vi börjar matchen bra men sedan går vi ner oss och tappar en 2-0 ledning.

I andra trycker vi på och har väl lägen för att avgöra.

Men 2-2 slutar matchen