Besök Slusscaféet (Klicka här)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoftebyns IF
Damer A

Viktig match mot Götene FK inför uppehållet
2023-06-27 19:30

Kom och stötta oss på fredag när vi möter Götene FK på Nysätra IP! Vi behöver er entusiasm för att kämpa fram vår andra seger för säsongen, vi är fulla av motivation och beslutsamma att ta tre poäng på hemmaplan.

 

Götene FK befinner sig för just nu 4 poäng före oss i tabellen vilket gör denna matchen ännu viktigare. Vi vet att de kommer att vara en tuff motståndare, men vi är redo att ge allt vi har på planen.

 

Vi ser fram emot att se Götene FK och vår fantastiska publik på Nysätra IP. Kom och heja på oss när vi strävar efter att få positiv energi och momentum.

 

Tack för ert stöd och välkomna till Nysätra IP!🖤🤍

Råda BK gästar Nysätra IP
2023-06-19 20:00

Välkomna till Nysätra IP på onsdag och heja på oss när vi möter Råda BK, vi uppskattar allt stöd vi kan få!

 

Vi jagar just nu vår andra vinst för säsongen och efter en tuff vårsäsong är vi mer motiverade än någonsin att ta tre poäng hemma mot Råda BK. Råda BK är just nu placerade 6a i tabellen och har under våren plockat in 4 vinster, 1 oavgjord och 4 förluster. Det kommer bli en väldigt viktig match för oss för att få lite vind i seglen. 

 

Vi välkomnar Råda BK och vår kära publik till Nysätra!🖤🤍

IF Elfsborg kommer på besök
2023-06-08 15:00

På söndag 14:00 kommer IF Elfsborg på besök till Nysätra IP. Väderprognosen säger att det ska bli strålande sol vilket vi självklart litar på!

 

Vi har några tuffa resultat bakom oss men vi vet att det bara är att se framåt och se till att göra vårt allra yttersta för att få med oss 3 poäng nästa match. Serieledande IF Elfsborg är fortsatt obesegrade i serien och har hittills inte tappat en enda poäng. Vi ser verkligen fram emot att välkomna vår publik och IF Elfsborg för att ta oss an denna utmaning.

 

Varmt välkomna till Nysätra IP på söndag och glöm inte solglasögonen!

Referat: Skoftebyns IF - IF Viken
Ikväll är det match!
2023-05-29 08:34

Ikväll är det hemmamatch igen, vi tar emot IF Viken klockan 19:30 på Nysätra IP. 

 

Vi kommer från en tuff förlust förra omgången men vi ser dagens match som ett perfekt läge för oss att studsa tillbaka. IF Viken kommer till Nysätra med en 5-1 vinst i ryggen och kommer bjuda på tufft motstånd. 

 

Kom och heja på oss i solskenet ikväll, vi behöver ert stöd! 

Lejla och Alva klara för 2023
2022-12-01 11:41

Två unga talanger väljer att fortsätta i Skoftebyn vilket vi tycker är superkul!
Lejla Ahmetkadic är en mycket lovande målvakt som stått stadigt mellan stolparna sedan hon tog klivet upp i A-truppen i början av året.

Försvarsspelaren Alva Lindberg har i år tillhört U-flick/U-lag men kommer framöver att tillhöra damtruppen. Det ska bli mycket roligt att följa hennes utveckling i år! 👏

Linn och Sofie är klara för 2023
2022-11-24 20:43

Vi kan idag meddela att mittfältskollegorna Linn Hägg och Sofie Sandersson spelar vidare! Båda har varit tongivande spelare i A-truppen genom åren. Rutinerade, spelskickliga och fysiskt starka. Två optimala mittfältare med andra ord! 👏

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 11/05 20:22 
Hem, 07/05 14:45 
Hem, 02/05 19:02 
Hem, 18/04 08:34