Skoftebyns Idrottsförening

David kör vidare
2022-12-03 11:00, Herr
David Örtlund-Petrovic

Vi är mycket nöjda över att David kör vidare även under 2023. David kommer under 2023 tillsammans med övriga målvakter att bilda en stark uppsättning.

Välkommen Flamur
2022-12-02 20:00, Herr
Flamur Rahmani

Vi är mycket glada över att hälsa  Flamur Rahmani välkommen tillbaka till Skoftebyns IF. Flam är en hårt arbetande forward som kommer att sätta många försvar i arbete under 2023. Han återvänder efter en sejour i IFK Trollhättan.

sportrådet

Bingolotter till Uppesittarkväll 23/12
2022-12-01 11:48

Sitt inte lottlös – köp era Uppesittarlotter av oss!

Det finns flera sätt att köpa lotter av oss.

1.

Den 23 december börjar julen med Bingolottos Uppesittarkväll.
Säkra upp era lotter och stötta samtidigt vår verksamhet genom att klicka på länken nedan och köpa era digitala Uppesittarlotter.

Allt överskott för ditt köp går direkt till Skoftebyns IF.

Markera följande länk och öppna länk i nytt fönster i din webbläsare.

2.

Ni kan även betala via swish och få dom levererade hem till dörren.

Sista dagen för beställning via postleverans är torsdag 16/12. (utanför Trollhättan)

Har ni postadress Trollhättan så kan ni beställa fram till 22/12.

-Enkellott kostar 100:-

-Dubbellott kostar 200:-

Så här gör du:

Betala för din/dina lotter till Skoftebyns IF Swish 1234 701801.

Skriv i meddelandet:

-Antal lotter och vilken typ av lott (enkel/dubbel)

-Namn

-Fullständig adress

Ni får ett bekräftelse sms inom ett par dagar och utkörning av lotter sker löpande.

3.

Köpa lotter på kansliet.

Välkommen Stefan
2022-11-29 10:00, Herr
Stefan Jasarevic

Skoftebyn hälsar Stefan Jasarevic välkommen. Han ansluter närmast från IFK Trollhättan.

Stefan är försvarsspelare med rutin som vi får nytta av under 2023. Har även representerat

Skoftebyn Futsal under några säsonger i SFL.

Välkommen Haris
2022-11-29 09:00, Herr
Haris Cosovic

Vi hälsar Haris Cosovic välkommen till Skoftebyns IF. Han kommer närmast från Syrianska FK

Haris är en offensiv spelare som kommer att göra stor nytta

för oss 2023.

Skoftebyns IF söker Caféansvarig Slusscaféet
2022-11-23 11:42

Caféansvarig Slusscaféet

Slusscaféet har drivits av Skoftebyns IF sedan 80-talet. Det är en verksamhet som är mycket viktig för föreningen, och vi är stolta över att kunna erbjuda flera ungdomar i staden sommarjobb varje sommar. Slusscaféet är känt för sina räksmörgåsar såväl som det vackra läget, och såklart våra ”lagtimmar”, där alla lag i föreningen får arbeta på caféet för att samla in pengar till laget.

Ansvarsområden:

• Schemaläggning och personalansvar
  • Anställning av personal
  • Förberedelse av säsongsöppning (t.ex. ansvar för städning, se över meny)
  • Kontakt med leverantörer
  • Insättning och omhändertagande av kontanter
  • Beställningar
  • Matansvar
  • Löpande drift av verksamheten

Krav:

• Tidigare erfarenhet inom café- eller restaurangverksamhet
  • B-körkort

Vi söker nu dig som vill ha ansvar för Slusscaféet under säsongen 2023. Anställning kommer påbörjas i februari eller mars på timmar för anställning av personal, sedan heltidstjänst från 1 april till och med sista september.

Du som söker denna tjänst behöver ha erfarenhet av café- eller restaurangverksamhet, gärna i en ansvarigposition. Meriterande om du har lagt schema och gjort beställningar inom liknande verksamhet. Även meriterande med kunskaper i andra språk än svenska, speciellt engelska och tyska, då det är mycket turism i området. Du kommer ha den ledande positionen på cafét och får därför inte vara rädd för att göra arbetet som behövs på plats.

Du kommer även ha ansvar för anställning av ny personal för säsongen. Vi räknar med att du har god förmåga för upplärning, och ett pedagogiskt synsätt med all personal på caféet. Det är också viktigt att du är noggrann och ansvarstagande samt har en god kommunikation såväl med de anställda inom organisationer som med kunder och leverantörer. Självklart behöver du ha ett gott kundbemötande.

Framförallt är det viktigt att du är serviceinriktad och har ett positivt och lösningsorienterat synsätt.

Vid frågor om tjänsten kontakta föreningens styrelseordförande Joakim Berglund, ordforande@skoftebynsif.nu, tel. 0700-871140.

För ansökan mejla ditt CV och personliga brev till ordforande@skoftebynsif.nu.

Futsal Herrar A, 07/12 16:10
Futsal Herrar A, 04/12 17:32