Skoftebyns Idrottsförening

2023-01-24 03:22, Futsal Herrar A
Stötta oss på Lördag!

Toppmatcherna avlöser varandra.

Nu kommer Hammarby och Eurosport på besök.

Hammarby som senast slog Uddevalla är en av toppkandidaterna.

Just nu ligger de lite efter den absoluta toppen men de kommer med all säkerhet vara där och en av favoriterna när slutspelet drar igång,

VI själva har 1 poäng upp till 2:a platsen. Alltså oerhört viktiga poäng att spela om då högre placering ger hemmafördel i slutspelet

Kom och stötta oss vi behöver allt stöd vi kan få!

Biljtten köper du enklast på https://skoftebynfutsal.ticketco.events/se/sv/e/skoftebyn_futsal__hammarby_if___sfl_omgaang_16

Futsal Herrar A
Kom och stötta oss mot Hammarby IF
2023-01-24 00:45, Futsal Herrar A

Lördagen den 28:e januari kl 15:00 så kommer det bli futsal på hög nivå i Arena Älvhögsborg då vi möter Hammarby IF.

Detta är en tv-sänd match på Eurosport och ni som var med förra året vet vilken grym tillställning det var.

Därför vill vi i Skoftebyn Futsal visa oss från den bästa sidan och vill då erbjuda ungdomslag på fritt inträde till denna stormatch. Anmäler ni ert ungdomslag med tillhörande ledare så kommer ni få fritt inträde för laget och ledare.

Vi siktar mot ett nytt publikrekord för Skoftebyn Futsal och visa övriga Sverige att vi har Sveriges bästa publik.

Tillsammans gör vi detta till en stor och fin futsalfest, bär gärna er klubbtröja för grym inramning.

OBS anmäl er innan senast Torsdagen den 26e då det väntas mycket folk.

För mer information, vänligen kontakta:

Daniel Andersson   0760266489

Christoffer Lundh  0706024841

skoftebynfutsal@outlook.com

Välkommna!

Skoftebyn Futsal mot IFK Göteborg
2023-01-20 13:12

Skoftebyn Futsal önskar alla välkomna till hemmamatchen mot IFK Göteborg på lördag i Arena Älvhögsborg.

Din biljett köper du enkelt via TicketCo eller i entrén.

Välkommen på elitidrott i Trollhättan, med spelare från hela världen!

Entrépriser:

Vuxen 100.-

Ungdom (13-19 år) 60:-

Pensionär 60:-

Barn (0-12 år) Gratis med målsmans sällskap

Entrén öppnar 16:00

Matchstart 17:00

Information från kansliet
2023-01-20 09:50

Thomas Röhne gör sin sista dag som föreningens kansliansvarig idag fredag 20 januari. På grund av den korta uppsägningstiden har vi ännu ingen ersättare på plats. Rekrytering pågår men det kommer att dröja ytterligare en tid innan någon ny kansliansvarig finns på Nysätra. Under denna tid kommer kansliet att ha begränsade öppettider enligt nedan:

• Torsdagar kl. 8-11
  • Fredagar kl. 8-11

Mailadressen kansli@skoftebynsif.nu kommer att bevakas och hanteras av Thomas och Hans Andréasson tills vidare. Men förvänta er något längre ledtid för svar. Thomas och Hans kommer att stötta föreningen med praktiska arbetsuppgifter som normalt görs av den kansliansvarige tills en ny person är på plats, och med stöttning av styrelsen.

Vi tackar Thomas för tiden hos oss och önskar honom lycka till med sitt nya uppdrag!

2023-01-19 12:00, Herr
Fejza Mucic

Vi fortsätter att förstärka vår trupp senast att ansluta är Fejza Mucic 24 år, mittfältare från IFK Trollhättan. Fejza kommer att bli en stor tillgång för vårt mittfältsspel. Han har även tidigare gjort ett antal säsonger i Vänersborgs FK.

Vi hälsar Fejza välkommen till "Söderns charmörer"

Sportrådet

Våra Kaptener
2023-01-17 20:00, Herr
Hampus Sikström Felix Nordenfors

Våra Kaptener för 2023 är Hampus och Felix, de är spelare som i alla lägen ger 100% för klubben. Och är viktiga kuggar i vår trupp med sin rutin och erfarenhet.

Hampus och Felix kommenterar:  Känslan inför 2023 är bra, vi har en bra blandning i truppen med unga lovande spelare blandat med lite mer rutinerade, att få äran och förtroendet att vara kaptener i den process som sker i skoftebyn är verkligen hedrande.

Sportrådet

Futsal Herrar A, 24/01 03:22