Skoftebyns Idrottsförening

Fritidsbanken till Nysätra!
2024-06-24 09:12

Idag klockan 10:00 kommer Fritidsbanken till Nysätra för att ha aktiviteter🤩

Fritidsbanken är på sommarturné och ger alla möjligheten att testa på många olika aktiviteter helt kostnadsfritt. Du kan exempelvis testa på skateboard, volleyboll, slackline och mycket mer.

Varmt välkomna till Nysätra, både Fritidsbanken och alla som vill testa😍🤍🖤

Sommaruppehåll fotbollsskolan samt boll & lek
2024-06-20 08:22

Hej alla fotbollsvänner!

Vi vill informera er om att det nu är sommaruppehåll för både Fotbollsskolan och Boll & Lek. Vi startar upp igen den 15 augusti (vecka 33), och då är alla varmt välkomna tillbaka!

Vi önskar er en glad och härlig sommar. Njut av ledigheten så ses vi snart igen! ☀️

Med vänliga hälsningar,

I lördags hejade vi på FCT👏
2024-06-17 07:17

I lördags fick vi möjligheten att gå och kika på FCT när de mötte Halmstad BK på Edsborg. 27 spelare och 3 ledare från vår dam och flicksektionen var på plats och hejade🤩 Det var en spännande match som tillslut slutade 2-2.

Tack för att vi fick komma!

Torsdagens (6/5) fotbollsskola samt boll & lek utgår.
2024-06-04 13:29

Till alla deltagare och föräldrar,

Vi vill informera er om att torsdagens fotbollsskola samt boll och lek utgår denna vecka på grund av Sveriges nationaldag, vilket innebär röd dag.
Vi förstår att detta kan vara en besvikelse för många av våra unga fotbollsentusiaster.

På grund av de senaste veckornas oflyt med både väder och vind samt att denna vecka innehåller en röd dag, ser vi nu över möjligheterna till att addera ett extra tillfälle/tillfällen under hösten.
Detta för att säkerställa att alla deltagare får möjlighet att maximera sin tid på planen.

Vi återkommer med mer information så snart som möjligt. Tack för er förståelse och vi ser fram emot att se er alla tillbaka på planen nästa vecka!

Med vänliga hälsningar,

Tack för en fantastisk vårtermin, Sylteskolan!
2024-05-28 11:00

Vi i Skoftebyns IF vill tacka alla elever och personalen på Sylteskolan för en härlig vårtermin. Det har varit oerhört roligt att så många ungdomar har velat vara med oss på torsdagarna, där alla som deltagit varit enormt inspirerade till både lek och rörelse samt en massa bollspel. Vi ser med stor entusiasm fram emot att ses igen till hösten!

Glad sommar! ☀️

Med vänliga hälsningar, Skoftebyns IF

(Alla på bilden har godkänt att bilden publiceras.)

Boll & Lek👏
2024-05-11 20:22

Torsdagen den 16/5 kl 17:30 drar vi för första gången ihop Boll & Lek på Nysätra IP🤩
Boll & Lek kommer vara en aktivitet med musik, lek och rörelse för barn mellan 2-4 år🤍🖤

Boll & Lek kommer att vara ca 7 gånger samtidigt som fotbollsskolan. Kostnaden för samtliga tillfällen är 200 kr.

Anmäl dig och ditt barn via länken nedan:

#KBVAB #LISTY #CSMASKIN

Pojkar 2014, 04/06 21:47