Skoftebyns Idrottsförening
Söderns Charmörer sedan 1950

Vi startar flicklag!
2024-02-13 13:46

Vi har en rolig nyhet att dela med oss av. Vi startar flicklag för tjejer födda 2014-2016🤩

Är ni intresserade av att komma och testa en träning så är ni varmt välkomna på första inomhusträningen på MÅG, söndagen den 25/2 mellan 13-14. Om ni vill komma och testa önskar vi att ni anmäler er via länken nedan:

Hoppas vi ses där!

Skoftebyshopen hos Stadium
2024-01-23 14:13

Nu börjar Nysätra IP bli grön igen vilket innebär att träningarna utomhus sakta men säkert går igång. Se till att ni har alla Skoftebyplagg som behövs och är det något som saknas kan ni köpa det via länken nedan🤩:

Skoftebymatchen!
2024-01-03 15:23
Våra fantastiska sponsorer bjuder på fri entré!🤍🖤

Vi vill fylla Borgen så nu kan du, dina vänner, familj och grannar stötta Skoftebyns IF!
Genom att gå in gratis på matchen stöttar du till att alla företagare/privatpersoner som bidrar med 1kr, 3kr eller 5kr.

Låt oss kraftsamla och fylla Borgen med Skoftebyare!
Skoftebymatchen, är du med?
2023-12-13 13:20

Christoffer Lundh, Anders Mossberg och Ceasar Jendrell blev först ut till att lägga 1 krona till Skoftebymatchen den 5/1.

Maila uppgifterna:

1, 3 eller 5 kr

Företag/Privatperson

Telefon och Epost

till marknad@skoftebynsif.nu så ska vi se till att skapa en futsalfest!

Har du frågor eller funderingar, ring Ceasar på 073-333 74 62.

Tack för din stöttning och att ni bjuder våra invånare på upplevelsen!🤍🖤

Uppdaterad lista på företag som är med:

Kellos

Ventoil Luft & Energiservice

Karl Everts Busstouring

Metholmen Kajak AB

Uppdaterad lista på privatpersoner som är med:

Joakim Eriksson
Christoffer Lundh

Anders Mossberg

Ceasar Jendrell

Daniel Andersson

Joakim Berglund

Ljubisa Tanasijevic

Jonas & Erica Eriksson

Höstmöte 12/12
2023-12-07 13:01

På tisdag den 12/12 är det höstmöte för Skoftebyns IF. Som medlem är du varmt välkommen till Nysätra klockan 19:00 för att delta. Om du vill delta får du gärna anmäla dig genom att skicka ett mail till marknad@skoftebysif.nu.

Vi ses!🖤🤍

Framtidshelgen!
2023-11-13 12:12

I helgen har en del i Skoftebyns IF arbetat outtröttligt med frågor som ämnar att utveckla föreningen, i alla avseenden.

Lördagen bestod av presentationer från Västergötlands fotbollsförbund och Halmstad Högskola samt arbete i grupper med andra föreningar. Söndagen bestod av eget arbete inom Skoftebyns IF. Det arbetades kring stora som små frågor rörande spelar- och ledarutveckling, organisation och struktur. Vi är mycket övertygade att detta är en bra start för att ta föreningen framåt!

Till vår hjälp under helgen fanns RF SISU till hands som stöttade oss med tips och råd samt nödvändigheter, tack så mycket!

Nu kör vi, tillsammans Skoftebyns IF🤍🖤

Futsal Herrar A, 02/11 17:20