Skoftebyns Idrottsförening
Söderns Charmörer sedan 1950

Öppettider på kansliet under sommaren
2024-07-01 07:30

Kansliets öppettider i sommar:

Vecka 27, 32, 33:
Kansliet är sporadiskt obemannat men vi är tillgängliga via e-post för eventuella ärenden som kräver vår uppmärksamhet.

kansli@skoftebynsif.nu

klubb@skoftebynsif.nu

Vecka 28-31:

Kansliet är sommarstängt och kommer inte att vara tillgängligt för kontakt.

Vid akuta ärenden under denna period, vänligen kontakta oss via e-post. Vi återkommer så snart vi har möjlighet.

Vi önskar er alla en fantastisk sommar! ☀️💐⚽️

Viktor har anlänt!
2024-06-26 11:41

Det sker förändringar på kansliet. Viktor Jansson kommer gå in i rollen som Kansliansvarig på kansliet och kommer jobba 80% från och med augusti.

Joakim Berglund, Ordförande:

"Efter förra årets turbulens känns det nu fantastiskt kul att vi har ett stabilt och otroligt starkt gäng anställda på kansliet! Vi haft förmånen att ha Viktor anställd på timmar under maj-juni och han bidrar på ett mycket bra sätt till teamet och kompletterar Christoffer och Ceasar. Direkt efter sommaruppehållet kliver Christoffer in i en ny roll som klubbansvarig. Han har det övergripande ansvaret för föreningens utveckling och jobbar övergripande med föreningens samtliga frågor. Viktor kliver in i rollen som kansliansvarig och kommer ha huvudansvaret för det administrativa på kansliet och kontakten med alla lag/ledare samt bokningar av träningar och matcher. Ceasar är kvar i rollen som marknadsansvarig, men är inte längre anställd utan är anlitad som konsult på 25% genom sitt företag.

Nu ser jag och styrelsen fram mot fortsatt utveckling av föreningen med detta starka gäng på kansliet. Men de kan förstås inte göra allt utan vi måste alla bidra till att göra Skoftebyns IF till en plats där vi har kul och utvecklas tillsammans!"

På kansliet hittar ni nu alltså Viktor (Kansliansvarig) som jobbar 80%, Christoffer (Klubbansvarig) som jobbar 100% och Ceasar (Marknadsansvarig) på upp till 25%.

Vad säger Viktor om den nya rollen:

Hur känns det att inte bara vara spelare utan nu även anställd i Skoftebyns IF?

Jag har fått ta del av allt det fina som Skoftebyn erbjuder utifrån och nu ska det bli oerhört roligt att även få vara en del av insidan av föreningen. Det finns väldigt få föreningar enligt mitt tycke och smak som kan erbjuda de möjligheterna och förutsättningarna som Skoftebyns IF kan göra - då pratar vi om allt från integration, barn, ungdom, fotboll och futsal. Föreningens palett av verksamhetsområden är otrolig och jag ser verkligen att vi tillsammans med alla personer med SIF hjärtan kan och ska göra Skoftebyns IF till sitt bästa jag igen. Det finns oändligt med möjligheter men också många utmaningar som vi ska ta på största allvar och göra det bästa utav. Det ska bli väldigt kul att vara med och bidra till ett nytt kapitel i föreningen!

Hur kommer det sig att du valde att hoppa på detta uppdraget?

Jag har under hela min uppväxt levt i och omkring idrottens värld vilket gjort att jag utvecklat en stor passion för just föreningslivet i stort och att nu få möjligheten till att arbeta i en förening av Skoftebyns dignitet med dess historia och det starka och fina engagemang som finns runt om känns väldigt roligt, utmanade och inspirerande. För mig var det en ”no brainer” att direkt tacka ja när Skoftebyn räckte ut en hand och frågade om jag var intresserad. Trots de utmaningar som Skoftebyn ställts inför de senaste så fanns det inga tvivel om att jag vill vara med och hjälpa föreningen till en ny ljus och spännande framtid.Jag tror stenhårt på att med den organisationen och det engagemang som finns i dagsläget runtomkring föreningen att vi är på rätt väg men det gäller att vi tar steg för steg och bygger långsiktigt med tålamod.

Vi är superglada över att ha Viktor med på tåget och har du vägarna förbi, kom upp på Nysätra och drick en kaffe med honom🤩

Fritidsbanken till Nysätra!
2024-06-24 09:12

Idag klockan 10:00 kommer Fritidsbanken till Nysätra för att ha aktiviteter🤩

Fritidsbanken är på sommarturné och ger alla möjligheten att testa på många olika aktiviteter helt kostnadsfritt. Du kan exempelvis testa på skateboard, volleyboll, slackline och mycket mer.

Varmt välkomna till Nysätra, både Fritidsbanken och alla som vill testa😍🤍🖤

Sommaruppehåll fotbollsskolan samt boll & lek
2024-06-20 08:22

Hej alla fotbollsvänner!

Vi vill informera er om att det nu är sommaruppehåll för både Fotbollsskolan och Boll & Lek. Vi startar upp igen den 15 augusti (vecka 33), och då är alla varmt välkomna tillbaka!

Vi önskar er en glad och härlig sommar. Njut av ledigheten så ses vi snart igen! ☀️

Med vänliga hälsningar,

I lördags hejade vi på FCT👏
2024-06-17 07:17

I lördags fick vi möjligheten att gå och kika på FCT när de mötte Halmstad BK på Edsborg. 27 spelare och 3 ledare från vår dam och flicksektionen var på plats och hejade🤩 Det var en spännande match som tillslut slutade 2-2.

Tack för att vi fick komma!

Torsdagens (6/5) fotbollsskola samt boll & lek utgår.
2024-06-04 13:29

Till alla deltagare och föräldrar,

Vi vill informera er om att torsdagens fotbollsskola samt boll och lek utgår denna vecka på grund av Sveriges nationaldag, vilket innebär röd dag.
Vi förstår att detta kan vara en besvikelse för många av våra unga fotbollsentusiaster.

På grund av de senaste veckornas oflyt med både väder och vind samt att denna vecka innehåller en röd dag, ser vi nu över möjligheterna till att addera ett extra tillfälle/tillfällen under hösten.
Detta för att säkerställa att alla deltagare får möjlighet att maximera sin tid på planen.

Vi återkommer med mer information så snart som möjligt. Tack för er förståelse och vi ser fram emot att se er alla tillbaka på planen nästa vecka!

Med vänliga hälsningar,

Pojkar 2014, 04/06 21:47