Besök Slusscaféet (Klicka här)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoftebyns IF
Herrar A

 
Referat: Skoftebyns IF - Brålanda IF
(Nästan) Nattsvart nu!
2022-09-25 18:43

Idag var det ny ångestmatch på Nysätra. Vi hade en ypperlig chans att ta ett stort steg mot nytt kontrakt, vi hade i egna händer. Av det blev det inget då gästerna från Dalsland, Brålanda, lika indragna i "skiten" som oss, drog det längsta strået så nu är våra livlinor i princip slut.

 

Första:

Vi valde 4-3-3 idag, vi fick ju bra bett senast i en halvlek. Vi hade en del taktiska direktiv att tänka på med detta. Tex att vi ALDRIG skulle lämna våra mittbackar två mot två med deras spetsiga forwards. MEN så blev det i stort sett HELA tiden i första halvlek. Första sju, åtta minutrerna har vi jättejobbigt. Brålanda skapade många hörnor och långa inkast. Vi var tillbakatryckta. Vi fick ett jätteläge att kontra tidigt när vi kom tre mot en men vi kom inte ens till avslut. För svagt. I åttonde minuten fick Siken ett bra läge men vänsterskottet blev för tamt. Jag tycker att vi är svaga hela första halvlek. Gästerna är klart bättre. De gör 0-1 i 28:e när de kommer tre två mot Krister och Ymefors i mittförsvaret. Fint och enkelt gjort av Brålanda. Passning som friställer vesselsnabba Bengtsson som enkelt förvaltade läget. Jag tycker faktiskt att det är ofattbart att läget uppstår då vi verkligen tryckt på dessa situationer. Det andra vi la extra tryck på på matchsamlingen var fasta situationer. Markera nr 3, nr 4, nr 8 och nr 97 nu för sjutton gubbar. 0-2 i 30:e, nr 3, Jansson, med foten(!) när bollen damp ner där han stod. Det är för dåligt. Oerhört tungt men det är inte synd om oss. Vi gör det inte tillräckligt bra. Resten av halvleken händer det inte så mycket mer. Gästerna leder klart rättvist, de var klasser bättre än oss. 

 

Andra:

Vi väljer att byta in Omar istället för Foppa. I 48:e är det väldigt nära 0-3 på inkast men efter detta så blir det väl lite bättre ordning på oss. Vi får igång lite bättre spel men det händer inget. I 57:e sparkar Gashi, nr 4 Berner, på benet när bollen är ur spel. Rött kort och inget att protestera emot vilket Gashi inte gör heller. Uppförsbacken än brantare. Vi fortsätter matchen med 3-4-2 och vi börjar spela bättre efter detta. Brålanda i ledning kanske slappnar av någon procent samtidigt som vi kanske enas lite mer och vi ger det en ordentlig chans, så gott vi förmår. I 65:e vänder Omar bort en försvarare och dundrar bollen stenhårt i stolpen, centimeter från sitt första a-lagsmål. Returen är Elias först på men skott över. Det är så i år. Stolp- och ribbträffar går ut istället för in. Vi är inte tillräckligt skickliga bevisligen. I 70:e sticker Brålanda in en instick till 0-1-skytten. Denne rundar Felix men vinkeln blir inte optimal och skottet går över. Vi spelar ok nu och Brålanda bevakar skeendet lite. Vissa sekvenser så håller de bollen bra då får vi svårt att komma åt de men idag är vi bättre med 10 än 11 man på banan. Men vi kommer inte till bättre lägen än lite skott utifrån som går över. En gratischans dyker upp när deras keeper är ute. Bollen landar hos Siken som krutar på men keepern reder upp med en fotparad. I 82:a ersätter Ozzy Karlsson som fått kramp. Vi får in en reducering i 85:e när Frasses boll seglar in i bortre. Rätt snyggt men målisen kanske skulle klarat den? Det skulle bli en del tilläggsminuter idag, vi har kanske tio minuter kvar. Lite nerv blev det nog hos gästerna, vi försöker och lyfter upp Krille längst fram. Brålanda får ett bra läge i 87:e när de sätter igång en snabb frispark och vi lämnat kvar manskap offensivt. Vi lyfter bollar men riktigt farligt blir det inte. Lite oroligt för gästerna kanske men det är inga jättelägen. På stopptid får vi en sista chans. Frasse får ett bra frisparksläge. Skapligt slagen och målvakten släpper bollen men är snabbt först på returen. Matchen är slut.

 

Nu är hoppet om att nå en kvalplats för att behålla div 3-status nästan ute för oss men det kan gå. Om vi slår Vårgårda och har reusltat med oss så kan det bli kval. Vi får se till att slå Vårgårda och se hur långt det räcker. Alla som är inne här och läser mina referat vet att vi legat i botten hela säsongen. Vi har haft mängder av chanser att klara kontraktet men vi har inte klarat av att ta den. Än finns som sagt chansen och vi får se till att ta den och se hur långt det räcker. Många matcher har vi kanske haft marginaler emot och varit värda en seger men idag tycker jag inte vi är värda någon poäng. Brålanda var bättre än oss. Det tycker jag iallafall.

 

Laget:

 

Elias Gashi(utv 57) Foppa(46)

 

Karlsson(81) Frasse(K) Siken

 

Gurra Ymefors Krille Max

 

Felix

 

Bänk: David Ö-P, Edh, Nuri, Hadzic, Ozzy(81) och Omar(46)

 

Målen:

0-1 (28)

0-2 (30) hörna

1-2 (85) Frasse (Max)

 

Gashi rött kort

 

/ Båten

 

 

Referat: Skoftebyns IF - IFK Tidaholm
Tredje oavgjorda i rad
2022-09-17 15:59

Mycket ska man vara med om som fotbollsmänniska. Jag har i ca 15 år (typ) ,skrivit matchreferat på Skoftebyns hemsida kring de lag jag har haft ledarroll i. Idag blir det klurigt för mig hur jag ska se på saker och ting. Det kommer spruta fotbollsfloskler och domedagsprofetior om vart annat för detta var väldigt konstigt. 

 

Första:

Vi har avsparken men ändå ger vi bort en hörna i andra(!) minuten. Vi har fem spelare som har markeringsroll på defensiva hörnor. Deras längsta utespelare väljer vi bort och denne gör 0-1 helt fri. Sjukt! Vi reser oss dock och spelar bra. Vi flyttar boll skapligt bra och i sjätte minuten avslutar Sevdan i burgaveln. Gästerna gör ett tidigt byte och den inbytte spelaren, nr 3, river genast ned Elias vilket renderar i ett gult kort. Nästan direkt efter detta så rundar Karlsson samme man som river ner honom någon meter utanför straffområdet. Hur domaren inte kan dra upp ett nytt gult kort är helt ofattbart men så var det. Det ska sägas att fler varningar skulle delats ut till bägge lagen men detta var helt ofattbart som sagt. Några andra situationer också som sagt. Mem nog hade det kunnat vara en viss fördel att vara en man mer i ca 75 minuter. Vi fortsätter driva matchen. Vi tar oss enkelt fram till deras box gång efter gång men chanserna uteblir. I 14:e sätter Sevdan in en bra boll i djupled på Gashi som rundar keepern men inte får tillräcklig vinkel att avsluta på. Deras back hinner in i målet och ut till hörna. I 16:e kommer 0-2. Från ingenstans och på tok för enkelt. Det blir ett lite missförstånd då Krille tror att Felix ska komma ut men det gör han ej. Ett enkelt inspel framför mål och 0-2 i tom bur. Mycket som kan  göras bättre av oss även här. Felix är inte helt i slag och ropar på byte. DÖP börjar värma och ska in. Innan vi hinner göra bytet så gör gästerna 0-3 på ett vådaskott från 40 meter kanske? Slarv i uppspelet och en Felix som inte var i slag helt enkelt, normalt sett löser han det skottet. DÖP in i målet, första minuterna för året. Vad händer på Nysätra idag? 

Vi fortsätter försöka och gör det fortsatt helt ok. Det är ett skadeskjutet Tidaholm med många spelare borta som lägger sig väldigt lågt för att kontrollera skeendet. De hade ju vaskat fram tre mål väldigt enkelt. Matchbilden fortgår men vi går ned något i kvalité kanske. Kör fast för ofta utan att få till spelvändningar. Sevdan och Gashi snor åt sig en inspark i 38:e, vi gjorde mål på samma sätt hos dem i våras. Denna gång missade Sevdan från ca 10 meter. Sen tycker jag vi ska ha en straff när deras gubbe löper rätt in i Karlsson men det är ett sånt år, det mesta går emot. Samtidigt som vi inte är tillräckligt bra i de avgörande lägena bevisligen. I 45:e kom äntligen 1-3. Krill plockade ner en undanrensning på bröstet och volleysköt in reduceringen. Snyggt! Vi kör på tilläggstiden och är halvnära igen. 

 

Andra:

Vi ändrar till 4-3-3 för att fösöka få till ytterligare tryck framåt. Krill sa i paus att om vi gör 2-3 innan 60:e så kommer vi vinna. Det var nära att han skulle få rätt. I 56:e snor Gashi bollen på inspark igen och denna gång skjuter Sevdan rakt på målvakten, hur ska vi göra mål om vi inte gär mål på sånt? 2-3 kommer i 58:e efter att Frasse skarvat fram bollen till Gashi som gjorde som Adebayor gjorde mot Tottenham eller som Henry mot United, välj själva. Vänd med ryggen mot mål lättade han upp bollen för sig själv och vände om om krutade in bollen under ribban! Youtubea nämnda mål så förstår ni ungefär. Vi spelar med enorm frenesi, Tidaholm blir allt tröttare och vi spelar bara anfallsfotboll hela andra halvlek. Vi skapar massor. I 64:e sljuter Elias i ribban och ner. Sevdan skjuter utanför ett tomt mål på returen. Vi kvitterar sen i 71:a! Karlsson nickar in 3-3 på Frasses hörna. Nu jävlar, vi kommer vinna detta! Vi gör allt i vår makt men vi gör inga mer mål. Gurra nickar utanför kort efter 3-3. Elias har ett nytt fint skott men centimeter utanför för denna gång. Foppa ersätter Siken med kvarten kvar. Han hugger direkt på en retur men där hinner målvakten tillbaka bra och ut till hörna. I 78:e skjuter Sevdan tätt över. Vi har några skapliga hörnor till. Elias av med kramp, Ozzy in. Vi är halvnära men det slutar 3-3. 

 

Hur ska man sammanfatta? Oerhört starkt av oss att hämta ikapp till 3-3 MEN hur kan vi släppa dessa tre mål? Det gör fysiskt ont i mig nästan. Detta är skrivet med all respekt mot ett svårt sargat Tidaholm som är ett topplag som gjort en bra säsong men jag tycker verkligen att vi ska klara av att besegra detta motstånd. Men vi gör det inte. Vi driver matchen hela tiden men ger de tre mål, jag står fast vid det. Vi gör tre mål idag men vi MÅSTE göra två till, minst! Andra får tycka annat om de vill. När det var fem matcher kvar sa vi att vi har allt i egna händer, det är 15 poäng kvar att bärga för att reda upp säsongen. Vi har tagit tre hitills. Det är för svagt men samtidigt har vi fortsatt chansen att hänga kvar eller nå kvalspel. Nu återstår bara sex poäng (Brålanda hemma och Vårgårda borta) att fylla på poängskörden med. Nu kommer domedagsprofetian: tar vi inte sex poäng åker vi ur div 3. Det tror jag iaf. Vi kör på. Så länge vi har chansen kommer vi att gå för det. Spelare, ledare, föreningen och supportrar får hjälpas åt. Vi lever fortfarande.

 

Laget:

 

Gashi Sevdan

 

Elias(86)

 

Karlsson Siken(74) Frasse(K) Max

 

Gurra Ymefors Krille

 

Felix(20)

 

Bänk: David Ö-P(20), Edh, Hadzic, Nuri, Ozzy(86) och Foppa(74)

 

Målen:

0-1 (2) hörna

0-2 (16)

0-3 (19)

1-3 (45) Krille

2-3 (58) Gashi (Frasse)

3-3 (71) Karlsson (Frasse)

 

Frasse ett gultkort

 

// Båten

Referat: Holmalunds IF Alingsås - Skoftebyns IF
Oavgjort igen, 1-1.
2022-09-10 15:27

Ny omgång och ny ödesomgång i tabellens nedre skikt. Ny poäng in också men det känns som två tappade helt klart.

 

Första:

Pigg start. Påkopplat och taggat. Även ett fint ledningsmål redan i sjätte minuten då Karlsson hittade fram med en fin boll till Gashi som löpte fint och behärskat placerade in vid bortre stolproten. Redan i nionde minuten så kom en farlig kvitteringschans genom deras sylvasse nr 9 som vi scoutat. Men denna gång var han något oskarp och lyftningen gick utanför. Resten av halvlek tycker jag vi har bra koll på Holmalund. Det är vi som är det bästa laget på planen och vi spelar skapligt. Tokstabilt bakåt inte minst. Fortsatt lite trubbigt framåt. I 37:e slår Frasse en dubbelhörna som blir riktig farlig. Det är väl ungefär så första halvlek utspelade sig sett ur mina ögon. Stabilt där vi leder rättvist.

 

Andra:

Vi får väl vinstfrossa. Vi blir lite för rädda vilket ger en klart sämre insats. Med väldigt mycket stress med bollen och bortslaga passningar. Jag upplever det som att vi inte inte riktigt gör så som vi sa i paus. Vi pratade om att vi skulle lyfta in bollar i korridorerna OM vi skulle bli stressade och pressade av Holmalund. Nu blev det mycket panikbollar mest hela tiden och inte ner i korridorerna utan typ rakt in centralt i banan. Holmalund växer in i matchen och detta är deras halvlek. Deras första farlighet kommer i 52:a när deras spelare får knalla runt på kanten lite för enkelt. Vad som ändå känns bra är att vi håller bort Holmalund från målchanser. De har boll osv men det händer inte mycket. I 64:e slår Max en fin kross till Gashi som försöker nicka ner bollen till Sevdan. Farligt läget. I 67:e är Sevdan nära på att skruva in en hörna rätt i mål men keepern hinner dit och tippar till ny hörna. 1-1 kommer ur ingenting egentligen. Vi gör det för passivt och Holmalund gör det bra där. Deras spelare får driva inåt i banan och vi kommer inte upp i press på denne. Tillsist så sticker densamme in bollen i djupled där deras nyss inbytte spelare löper bra och skjuter 1-1 via Felix och in från nära håll. Tungt och typiskt men vi böev nog straffade pga att vi inte kunnat vårda bollen som i första och därmed är trötta. Efter detta var det Rock n Roll för hela slanten på Brogårdsvallen. Bägge lagen gick stenhårt för vinst. Hade något av lagen gjort ett mål så hade det laget vunnit. Det vågar jag fastslå. Vi vaskar fram tre jättelägen, Holmalund vaskar fram två och det känns smått otroligt att inget av lagen gör ett mål till. 1-1 och två missnöjda lag i botten. 

 

Laget:

 

Gashi Sevdan

 

Karlsson Elias(53) Frasse(K) Sik Max

 

Gurra Ymefors Krille

 

Felix

 

Bänk: David Ö-P, Edh, Ozzy, Nuri och Foppa(53)

 

Målen:

1-0 (6) Gashi (Karlsson)

1-1 (79) 

 

Krill ett gult kort

 

Nio poäng till att tävla om. Vi måste vinna. 

 

// Båten

Referat: Skoftebyns IF - Gerdskens BK
Oavgjort mot Gerdsken
2022-09-04 00:24

Idag spelade vi 1-1 mot Gerdsken på ett stundtals kokande varmt Nysätra. En poäng är inte så värst mycket värd sett till vårt tabelläge men den är oerhört mycket viktigare än ingen poäng alls. "Pinnen" innebär också att vi bryter vår förlustsvit samt hämtar ikapp ett 0-1-läge till poäng på första gången på väldigt, väldigt länge. Truppläget ser också ljusare ut. Till nästa match räknar vi med att ha fem spelare till tillgängliga. Åtminstone fyra. Så nu gäller det att visa på träningarna att man ska spela. Vi har tolv poäng kvar att spela om, åker vi ur? Blir det kval? Nytt kontrakt? Det är upp till oss själva. Men vi måste börja vinna matcher igen.

 

Matchen i stort:

Helt ok hela första halvlek egentligen skulle jag säga. Vi är klart mer spelförande men som så många gånger tidigare i år så brinner det inte till ordentligt framför mål. Gerdsken är raka, går framåt så snabbt de får möjligheten. Men inte med planlösa långbollar eller så. Näe Gerdsken har en bra tanke och tutar på framåt när tillfälle ges, det är inte alls konstigt att de gör så mycket mål som de gör. De gör saker bra offensivt. Men jag tycker att vi har rätt bra koll på de genom hela matchen. Visst har de en del lägen. Framförallt i andra delen av andra halvlek när matchbilden böljar fram och tillbaka mestadels. Men vi är helt ok idag alltså som sagt. Samtliga är påkopplade på rätt sätt. Det är så tydligt. Varför är det inte alltid på det viset? 

Gästerna har första målchansen. En inspark, en skarv, ett djupledslöp och ett fint halvolley slott som touchar överdelen av ribban. I 24:e minuten hittar sen Karlssons, ett av många bra inlägg idag, inlägg fram till Edh på bortre stolpen. Edh avslutar behärskat på volley men någon decimeter utanför. Kort efter detta spelar Gerdsken in ett inspel efter marken som Felix fläker sig fram på och boxar bort. Andrabollen snappas upp men det skottet går utanför, skönt. Ganska farligt. I 33:e får sedan Gerdsken en frispark i snäv vinkel men bara någon meter utanför straffområdet. Gerdskenspelaren skjuter och returen pareras rätt ut i banan. Vi har samtliga nere i och kring egen box men ändå är det en Gerdskenare som kommer först och dunkar upp bollen i taket. Vi MÅSTE ha bort bollen där, det är för svagt av oss att inte vara först. 0-1 och uppförsbacke idag igen. 

 

Paussnacket handlar om att det som sagt är rätt skapligt men att det som skiljer är hungern i bägge boxar. Vi har en del inlägg och vi skjuter en del skott. Men det är en gultröjad i vägen var gång. De är hetare helt enkelt. Men det är bara att höja upp nivån. Vi måste vinna matcher, annat finns inte. Halvlekens första målchans är gästernas då de får en frispark i bra läge. Skottet går rätt i muren och tillbaka till skytten som får en klart bättre träff denna gång, tätt utanför. I 59:e är det sen kvitterat. Ynglingen "Ponkan" Edh sätter sitt första Sköftamål i sin andra seriestart. Det är följden av ett bra anfall. Karlsson får bollen på kanten och trampar upp i fart. Max, för dagen vänstermittback, tar en överlappslöpning och får bollen. Sedan trampar Max inåt i banan och sveper in ett bra inlägg mot bakre stolpen. Edh har löpt diagonalt in i boxen från sin högerwingsposition och bara styr in bollen med huvudet. Snyggt anfall av oss och kul för Ponkan att få sätta dit bollen, första seniormålet i Sköfta dessutom. Vi går för segern resten av matchen. Likaså Gerdsken bortsett de sista minutrarna kankse. Det böljar fram och tillbaka. Foppa, tillbaka från start idag, är sånär på att hitta igenom. Bra förarbete av Max återigen. I 74:e ersätter Hadzić en trött Ozzy. Seriedebut i Herrlaget för Hadzić om jag inte är helt snett på det? Edvin gick in i backtrean och Max fick flytta upp till innermittfältet. Vi får ett gyllene läge att ta ledningen i 78:e. Elias löper sig igenom och han och Omar kommer två mot en plus målisen också. Elias väljer eget avslut och det blir tyvärr på tok för tamt. Kanske hade kunnat hitta Omar med en passning men det var ändå en mittback kvar som såg ut att täcka passet som det heter. I 84:e tar sig Elias runt på kanten och spelar snett inåt bakåt. Omar avslutar utanför. Vi har tryck nu, skulle vi få in en boll till? I 87:e lyfter Frasse in en frispark från kanten, Hadzić och Gurra är helt fria men ingen av de når fram. Ett jätteläge. Kort efter detta ser det ut som Krille får en spark i ansiktet. Ingen signal. Krille blir träffad i ansiktet av något men vet ej vad säger han efter matchen. En sista chans får vi. Omar krutar på med ett vänsterskott som keepern styr rätt ut. Krille fläker sig fram på returen men blir varnad för att deras gubbe han först på returen. Väldigt petig varning av en i övrigt bra domare. Förutom när han blåste av Gerdsken istället för att ge fördel i ett jätteläge. Där hade det kunnat bli ordentligt farligt. 1-1 med visst övertag till oss tycker jag. Gerdsken kanske tycker annat? Vi måste vinna matcher, oerhört spännande avslutning är att vänta där vi i botten möter varandra också. Blir ett getingbo detta. Skapligt bra insats av samtliga idag som sagt, denna inställning vill vi ledare se jämt. Kul att Ponkan fick måla idag, en go kille som alltid ger allt på träningarna och i match. Fler borde vara som Ponkan! 

 

Laget:

 

Foppa Omar

 

Karlsson Ozzy(74) Frasse(K) Elias Edh

 

Max Gurra Krille

 

Felix

 

Bänk: David Ö-P, Nuri, Hadzić(74), Rensborg, Banous och Mats som också var ombytt och satt som tredje keeper

 

Målen:

 

0-1 (33)

1-1 (59)

 

// Båten

Referat: Trollhättans BoIS - Skoftebyns IF
Derbytorsk i sista sekunden
2022-08-28 18:00

För tredje helgen i rad hade vi ett gynnsamt läge att lämna kvalplatsen i tabellen. Men det blev en tredje förlust i rad istället. Det är hur jämt som helst i botten på serien. Fem matcher kvar. Fem ångestmatcher.

 

Första: 

En mängd försvarspelare borta för oss idag så vi prövade 4-3-3 istället för vårt normala spelsätt. Vi har inte kunnat träna på det men det kanske kunde funka och störa TBIS. Första halvlek tycker jag är skapligt ok. Vi för mer av spelet men ibland tappar vi boll och Bois får bra lägen att ställa om på men deras sistapassningar slås bort. Vi kommer till en del skapliga skott som deras keeper tar. Vi har en mängd hörnor men de flesta slås svagt. I 42:a får vi se en bra slagen hörna och det blir småfarligt och rörigt. Sevdan sedan högt över. I 45:e kom hemmalagets första farlighet. Vi tappar folk på bakre stolpen och där nickar en Boisare och Felix får rädda. 0-0 i paus.

 

Andra:

Långt från godkänd. Dåligt långa stunder. I 59:e ger vi bort en straff. Den kanske var billig men vi domaren chansen att blåsa eftersom vi själva väljer att kladda på bollen istället för att rensa bort den i tidigare skeendet. Fint slagen straff i mål och uppförsbacke. Vi gör 1-1 snabbt, redan i 63:e när Karlssons inlägg hittar Sevdan som skickar in kvitteringen via något försvarsben vill jag minnas. Vi försöker ösa på än mer framåt när Ozzy blir trött så slänger vi in Foppa i kedjan och Gashi ner på mitten. Resten av denna fotbollsmatch är inte tillräckligt bra genomförd. Jag tycker våra spelare är för långt ifrån sin högsta nivå. Tbis får ett bra läge i 68:e när deras spelare står helt fri i boxen. Svag nick som tur var. Tbis ligger defensivt fint med sitt lag och vi skapar inte något av värde. Vi slår borta alla våra inlägg och inspelen är en Boisare först på gång efter gång. I den här halvleken slår vi också bort hir mycket fasta som helst. Det är helt ofarligt. I 86:e slår Frasse en fin frispark från kanten. Ingen är där vid bakre. Vi är inte tillräckligt heta helt enkelt. Istället omställning av hemmalaget på övertid. De får ett inkast ute till vänster och vi är helt väck. Inlägg till en helt fristående Boisare i boxen som "God dagar" in vinstmålet. Gonatt! 

 

Vi är inte tillräckligt bra i andra halvlek. Sen tycker jag att det ska bli kryss det tycker jag nog. MEN vi går totalt bort oss på deras klart giftigaste spelare på övertid. Jag vet inte riktigt vad man ska skriva om det men bra är det ju inte. Huruvida straffen är billig eller ej struntar jag i för vi ska inte hamna i situationen ens. Elias ska ha beröm för insatsen, helt ok insats och sliter på trots kramp. Nu har alla lag spelat 17 omgångar, det är som sagt fem matcher kvar. Vi har två poäng upp till säker mark och två poäng till nedflyttning. Där är läget. Vi måste lösa det. Vi hoppas få tillbaka våra skadade spelare och att fler kommer och tränar. 

 

Laget:

 

Gashi Omar Sevdan

 

Elias Ozzy(63) Sik

 

Karlsson Ymefors Frasse(K) Max

 

Felix

 

Bänk: David Ö-P, Nuri, Edh, Foppa(63), Hadzic, Pettersson samt Gurra L som inte kunde spela pga knäskada

 

Ymefors gult kort och avstängd härnäst.

 

Målen:

(59) 0-1 straff

(63) 1-1 Sevdan (Karlsson)

(90+) 1-2 

 

 

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 25/9 15:00
1 - 2  
Lör 17/9 13:00
3 - 3  
Lör 10/9 13:00
1 - 1  
Lör 3/9 15:00
1 - 1  
Sön 28/8 15:00
2 - 1  
Sön 21/8 13:00
0 - 3  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 15/09 10:12 
Hem, 02/09 14:58 
Hem, 01/09 09:59 
Hem, 20/08 15:10