Besök Slusscaféet (Klicka här)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoftebyns IF
Pojkar Fotbollsskolan

2022-03-17 10:51

Nu öppnar vi upp för att anmäla sig till årets Fotbollsskola på Nysätra. I år gäller detta pojkar födda 2015 och 2016, samt flickor födda 2014, 2015 och 2016. Vi kommer också att tillåta barn födda 2017 att vara med, dock inte yngre än så.

 

Anmälan sker via  hemsidan på startsidan. Gå in under "Bli Medlem", klicka sen på "Anmälan Fotbollsskolan" och fyll i det som efterfrågas. Inkomna anmälningar bekräftas via mail.

Ni som varit anmälda sedan tidigare och finns registrerade behöver inte göra en nyanmälan.

Notera att vi är väldigt angelägna att få med föräldrar som kan hjälpa till som ledare när träningen startar. Anmäl även sådant intresse vid anmälan.

 

Priset för Fotbollsskolan är samma som förra året 500:- för helår som kommer faktureras  senare under våren. I priset ingår T-shirt, fotboll och vattenflaska.

Träningen startar måndag 9 maj för flickor och tisdag 10 maj för pojkar mellan 17:30-18:30 på Nysätra IP och pågår sedan varje vecka fram till och med vecka 24. Därefter är det sommaruppehåll och omstart i mitten på augusti.

 

Välkomna!

Ungdomssektionen 

Skoftebyns IF