Besök Slusscaféet (Klicka här)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoftebyns IF
Pojkar 2014

Sommarlov och höstinformation
2022-06-23 20:33

Hej, alla, det har strulat lite med rättigheter för hemsidan så informationen kommer lite sent. Men från och med i tisdags så har vi tagit ett sommaruppehåll. 

 

Vi har haft tre sammandrag och kommer att ha tre till under hösten. Har lagt in lite infromation under Sammandrag angående höstens sammandrag. 

 

Träningarna återupptar vi Tisdag den 9:e augusti, samma dagar, samma tid samma plats. Tisdagar och Torsdagar 17.30 till 18.45 på Almagärdet Plan 3. 

 

Till hösten kommer vi ev att starta med kalleser även till träningarna, så att vi bättre kan planera en träning när vi vet ungefär hur många som kommer. Det har varit allt mellan 8 och 25 på träningarna och det blir lite olika förutsättningar. 

 

Vi är också tacksamma om ni skulle vilja lämna feedback till oss, något som vi bör tänka på, något som barnen sagt som vi borde ta till oss. Har skapat ett formulär där man väljer själva om man vill svara anonymt: Lämna feedback här

 

Vi vill tacka er alla för den här våren och önska alla en trevlig sommar, med mycket sol och bad förhoppnigsvis.