Besök Slusscaféet (Klicka här)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoftebyns IF
Pojkar 2014

Sammandrag 1 - Skogshöjdens fritidsanläggning
2022-05-08 18:19

Nu är det dags för vårt första sammandrag, det spelas på Skogshöjdens fritidsanläggning.

Datum för sammandraget är söndag den 15/5 mellan 10-14, vi samlas 09.30 för att ha tid att byta om och gå igenom lagen. 

 

Vi kommer att skicka en kallese till alla spelare och vill gärna att ni svarar i tid så att vi kan planera lagen. Vi har tre lag anmälda och det är 5-manna lag så vi hoppas förstås att så många som möjligt kan. 

 

Vi kommer att ha med oss tröjor, shorts och strumpor till alla. Ni behöver ha med vattenflaska, fotbollsskor och benskydd. Är det kyligt är det bra att ha med lite extra kläder mellan matcherna. Alla 3 lagen kommer att spela tre matcher var. Det kommer att finnas en kiosk som är öppen. 

 

Har ni några frågor kring detta är ni välkomna att kontakta oss ledare, innan träning eller efter. Kommer att uppdatera kontaktsidan så snart som möjligt. Tills dess går det bra att kontakta mig, Sanjin Coralic, 0732302451 - sanjin.coralic@gmail.com 

 

Som förälder är det viktigt att låta oss tränare hantera matcherna, hålla god ton och heja, inte skrika ut instruktioner till barnen under matcherna, absolut aldrig skälla på domarna. Regler som finns är att som förälder så står man alltid på motsatt sida av laget.