Besök Slusscaféet (Klicka här)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoftebyns IF
Damer A

Inför premiären
2022-04-03 13:24

Äntligen börjar premiären närmar sig. I första omgången åker vi för att möta Götene FK söndag 10/4 kl 14.00. En tuff motståndare som är defensivt stark och släpper in väldigt få mål. Det kommer krävas en bra insats av oss för att ta med alla 3 poängen hem till Nysätra. 

 

Försäsongen har sett bra ut och vi känner oss redo för starten. Det har gått fort att arbeta in våra principer och även om det finns saker att förbättra handlar det mest om detaljer. Det vi gjort bäst och det vi prioriterar under försäsongen är vårt försvarsspel och det är vi väldigt nöjda med. Vi släpper till väldigt få klara målchanser och de mål vi släppt in har berott på att vi tappat fokus snarare än att motståndarna spelat sig till läget.

 

Offensivt har det också sett bra ut och vi har gjort många mål genom vårt varierade spelsätt. 10 olika målskyttar visar på en bra bredd och ett tecken på att vi är på rätt väg. 

 

Piggast under försäsongen har Kaltrina varit. Tagit stort ansvar i det defensiva arbetet samtidigt som hon varit vår vassaste offensiva spelaren och den som hållit höst nivå i samtliga matcher. 

 

Nu ska de sista bitarna läggas på plats sen är vi 100% redo.