Besök Slusscaféet (Klicka här)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoftebyns IF
Herrar A

Trollhättans BoIS
2 - 1
Skoftebyns IF
Trollhättans BoIS2 - 1Skoftebyns IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 28 augusti, 15:00
Plats:Torsbovallen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000088100
Samling:13:30
Derbytorsk i sista sekunden
2022-08-28 18:00

För tredje helgen i rad hade vi ett gynnsamt läge att lämna kvalplatsen i tabellen. Men det blev en tredje förlust i rad istället. Det är hur jämt som helst i botten på serien. Fem matcher kvar. Fem ångestmatcher.

 

Första: 

En mängd försvarspelare borta för oss idag så vi prövade 4-3-3 istället för vårt normala spelsätt. Vi har inte kunnat träna på det men det kanske kunde funka och störa TBIS. Första halvlek tycker jag är skapligt ok. Vi för mer av spelet men ibland tappar vi boll och Bois får bra lägen att ställa om på men deras sistapassningar slås bort. Vi kommer till en del skapliga skott som deras keeper tar. Vi har en mängd hörnor men de flesta slås svagt. I 42:a får vi se en bra slagen hörna och det blir småfarligt och rörigt. Sevdan sedan högt över. I 45:e kom hemmalagets första farlighet. Vi tappar folk på bakre stolpen och där nickar en Boisare och Felix får rädda. 0-0 i paus.

 

Andra:

Långt från godkänd. Dåligt långa stunder. I 59:e ger vi bort en straff. Den kanske var billig men vi domaren chansen att blåsa eftersom vi själva väljer att kladda på bollen istället för att rensa bort den i tidigare skeendet. Fint slagen straff i mål och uppförsbacke. Vi gör 1-1 snabbt, redan i 63:e när Karlssons inlägg hittar Sevdan som skickar in kvitteringen via något försvarsben vill jag minnas. Vi försöker ösa på än mer framåt när Ozzy blir trött så slänger vi in Foppa i kedjan och Gashi ner på mitten. Resten av denna fotbollsmatch är inte tillräckligt bra genomförd. Jag tycker våra spelare är för långt ifrån sin högsta nivå. Tbis får ett bra läge i 68:e när deras spelare står helt fri i boxen. Svag nick som tur var. Tbis ligger defensivt fint med sitt lag och vi skapar inte något av värde. Vi slår borta alla våra inlägg och inspelen är en Boisare först på gång efter gång. I den här halvleken slår vi också bort hir mycket fasta som helst. Det är helt ofarligt. I 86:e slår Frasse en fin frispark från kanten. Ingen är där vid bakre. Vi är inte tillräckligt heta helt enkelt. Istället omställning av hemmalaget på övertid. De får ett inkast ute till vänster och vi är helt väck. Inlägg till en helt fristående Boisare i boxen som "God dagar" in vinstmålet. Gonatt! 

 

Vi är inte tillräckligt bra i andra halvlek. Sen tycker jag att det ska bli kryss det tycker jag nog. MEN vi går totalt bort oss på deras klart giftigaste spelare på övertid. Jag vet inte riktigt vad man ska skriva om det men bra är det ju inte. Huruvida straffen är billig eller ej struntar jag i för vi ska inte hamna i situationen ens. Elias ska ha beröm för insatsen, helt ok insats och sliter på trots kramp. Nu har alla lag spelat 17 omgångar, det är som sagt fem matcher kvar. Vi har två poäng upp till säker mark och två poäng till nedflyttning. Där är läget. Vi måste lösa det. Vi hoppas få tillbaka våra skadade spelare och att fler kommer och tränar. 

 

Laget:

 

Gashi Omar Sevdan

 

Elias Ozzy(63) Sik

 

Karlsson Ymefors Frasse(K) Max

 

Felix

 

Bänk: David Ö-P, Nuri, Edh, Foppa(63), Hadzic, Pettersson samt Gurra L som inte kunde spela pga knäskada

 

Ymefors gult kort och avstängd härnäst.

 

Målen:

(59) 0-1 straff

(63) 1-1 Sevdan (Karlsson)

(90+) 1-2 

 

 


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 2/10 14:00
3 - 3  
Sön 25/9 15:00
1 - 2  
Lör 17/9 13:00
3 - 3  
Lör 10/9 13:00
1 - 1  
Lör 3/9 15:00
1 - 1  
Sön 28/8 15:00
2 - 1