Besök Slusscaféet (Klicka här)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoftebyns IF
Herrar A

IFK Mariestad
1 - 0
Skoftebyns IF
IFK Mariestad1 - 0Skoftebyns IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 14 augusti, 14:00
Plats:Lekevi IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000088089
Samling:12:30
Förlust i Mariestad
2022-08-21 16:17
 

Idag hade vi ett finfint läge att öka avståndet till strecken i serien. Detta efter att samtliga lag i nedre regionerna tappade poäng. Istället alltså förlust vilket gör att det blir ännu jämnare i tabellens nedre region.

 

Matchen:

Mardrömsstart. 0-1 i minut två. De får ta sig runt på vår vänsterkant på ett alldeles för enkelt sätt. Vi är tre personer mot en men han fick fri lejd. Ett inspel från kortlinjen som vi inte kunde täcka undan tog på oss, Krister tror jag, och in bakom en ställd Felix. Nu blir det jobbigt detta på ett kokhett Lerkevi. Vi är inte bra fram till "coolingbreaket" i mitten på halvleken. Inte mycket som stämmer. Resten av halvleken är sedan jämnare och vi växer in i det utan att kanske nå hela vägen upp till bra nivå. Vi kommer inte till målchanser men har några bra anfall med tålamod men vi är trubbiga framåt. Har ni läst det förut? Felix gör sen en fin räddning i slutet av halvleken. Andra halvlek är väl ganska samma. Vi sliter och kämpar och Mariestad är stabila och gör det bra. Ju mer vi lyfter upp allteftersom tiden går så får de också oceaner att ställa om på. Och visst borde de gjort fler mål. Sen ska det sägas, troligtvis, så hade de nog inte fått alla de omställningarna om Petterssons ribbavslut gått in, istället för i ribban. Närmare än så kom vi ej. Mariestad vann denna match rättvist och vi krigar på kring strecken nästa vecka också. 

 

Laget:

 

Gashi Sevdan

 

Elias Karlsson Ozzy(63) Frasse(K) Max(63)

 

Gurra Ymefors Krille

 

Felix

 

Bänk: David Ö-P, Edh, Banous, Omar(63), Pettersson(63)

 

Gula kort till bägge Albin idag. Gashi därmed avstängd härnäst. 

 

Som ni ser så lirar Gurra. Hans USA-äventyr är framflyttat till januari så han kör på säsongen ut. Röhnes skada beräknades ta tre veckor så därför var inte han med. 


<< Tillbaka