Besök Slusscaféet (Klicka här)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoftebyns IF
Herrar A

IFK Tidaholm
1 - 1
Skoftebyns IF
IFK Tidaholm1 - 1Skoftebyns IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 28 maj, 14:00
Plats:Tidavallen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000088051
Samling:12:30
Referat: IFK Tidaholm - Skoftebyns IF
X mot IFK Tidaholm
2022-05-28 17:23

Det blev en poäng med hem i (lyx)bussen till Trollhättan efter 1-1 mot IFK Holmalund. Som vanligt så är man lite tudelad när man refererar. Bra insats och inställning i 90+ men centimeter från 2-1 på stopptid när Gashi nickade i stolpen. Deras kvittering bjuder vi på men sen är det en jobbig period för oss och där kunde IFK gjort mål. Just nu känns det mest bittert med tanke på Gashis stolpträff. 

 

Första: 

Vi börjar bra. Vår vana trogen just nu. Vi spelar bra på en bra men lite hal gräsmatta. Sevdan har första läget. Ett fint skott tätt utanför. I 22:a skjuter Siken ännu bättre. Fin räddning till hörna. I 25:e tar vi ledningen. De sätter igång bollen med inspark och Gashi slänger sig och bryter bollen till Sevdan. Sevdan sen tillbaka till Gashi, väggspel kan man man säga, och Gashi la in 1-0. Löst men fint placerat. Bra gjort av Gashi där. Sista kvarten hamnar vi lite under tryck. I 33:e får de en omställning och det mynnade ut i ett farligt inspel framför Hamodi men ingen hann fram. IFK lyfter in många frisparkar utifrån och hörnor. Nick över i 37:e sen går Hamodi ut och plockar en boll i en trång situation. I 45:e gjorde de en bra variant men skott i burgaveln. 

 

Andra:

Kamp, kamp, kamp. Vi kampar verkligen. Vi gör det tappert och bra. Vi tappar lite mer boll än i första. Ibland lite för slarvigt och vi är lite ovana med halkigt gräs. Planen var bra ska sägas. Tyvärr så bjuder vi på 1-1. Det blir missförstånd helt enkelt. Gurrra väntar på Hamodi. Där måste vi bara ha iväg bollen. 1-1 efter ett friläge som aldrig skulle uppstått. Sen är det faktiskt rejält svajigt ett tag, säsongen har varit som den varit. Vi är på rätt väg men hade vi haft fler inspelade poäng så hade vi klarat detta bättre. Vi är väldigt slarviga i en dryg kvart. IFK har lite tryck men händer kanske inte så mycket målchanser. En tröttkörd Elias kliver av i 68:e och Karlsson ersätter. I 75:e kliver Siken av och Pettersson kommer in. Sista kvarten är vi bättre igen får lite bättre ordning på saker och ting. I 77:e får IFK ett bra läge men Hamodi räddar. Vi har två lägen där det är på vippen att vi får friläge men passningarna blev aningens för hårda. I 89:e slår Frasse en frispark i bra läge. Det är väldigt nära att IFK gör mål. Japp ni läser rätt. Vi slipper till jordens kontring när vi har frispark 30-35 meter från mål i slutsekunderna. Detta MÅSTE upphöra genast! På stopptid är det sen centimeter ifrån då alltså när Gashi nickar klockrent i insidan av stolpen...

 

Det är helt ok med poäng i Tidaholm. Laget är klart på rätt väg, stor skillnad från inledningen av serien. Nu tog vi poäng igen. Vi var väldigt nära tre. Vi kunde (hade inte varit rättvist iofs) kammat noll. Vi krigar på! 

 

Laget:

 

Gashi Sevdan

 

Siken(75)

 

Elias(68) Hussein Prodan Max

 

Gurra Frasse(K) Krille

 

Hamodi

 

Bänk: David, Edh, Ozzy, Ymefors, Karlsson(68) och Pettersson(75)

 

Målen:

1-0 (25) Gashi (Sevdan)

1-1 (63)

 

Gashi blev varnad och missar Brålanda nästa match.


<< Tillbaka