Besök Slusscaféet (Klicka här)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoftebyns IF
Herrar A

Tidaholms GoIF
2 - 1
Skoftebyns IF
Tidaholms GoIF2 - 1Skoftebyns IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 29 juni, 19:30
Plats:Ulvesborg A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000088029
Samling:18:00
Referat: Tidaholms GoIF - Skoftebyns IF
Vi går på semester med en förlust
2022-06-30 09:20

Vårsäsongens sista match (vi har spelat två höstmatcher också) avgjordes på Ulvesborg i Tidaholm igår. I sommarvärmen och på seriens bästa gräsmatta. Hemmalaget var bäst för dagen, segern var rättvis. 

 

Matchen:

Dåliga starter i bägge halvlekar. Redan i fjärde minuten får de ett farligt nickläge. Vår taktik från de senaste matcherna skulle gälla idag också men av oklar anledning så tycker jag att vi hamnade högre upp och därmed hade Tidaholm ytor bakom vår backlinje. Vi kom lite snett på det helt enkelt. Samtidigt var Tidaholm riktigt bra och påkopplande igår. De pressade oss högt och var rejäla över hela banan. De vann klart mer dueller än oss. Vi är alldeles för dåliga i passningsspelet över 90min. Många spelare kommer inte upp i betyget godkänt och hade helt enkelt en dålig dag. Det ska dock sägas att alla sliter och krigar men vi var inte tillräckligt bra sett över 90 minuter helt enkelt. I 20:e minuten hinner vi inte flytta mittfältet helt rätt. De når in framför mittbackarna och därefter sticker de in en djupledsboll. Friläge. Hamodi river ner honom. Gult kort. Straff. Mål. 

Vi gör en sämre första halvlek men vi ligger BARA under med ett mål. Vi har chansen.

 

Men svag start i andra också. Det är på vippen att Tidaholm rinner igenom men närmare än ett offsidemål kommer de ej. I 61:a byter vi ut Elias och Omar. Foppa gör comeback igen och Fadi gör sin debut i seriespel. Detta ger effekt. Siken lyfter in en frispark och Foppa stöter dit på volley vid bortre stolpen. Deras keeper tar normalt det avslutet men denna gång var det mål, en riktig tavla får vi slå fast. Sen sliter på bra. Vi har många spelare borta och vissa som spelar har legat sjuka i helgen och början av veckan. Tidaholm går för segern men vi fredar oss skapligt. Men i 79:e lyfter de in en andraboll. Skarvnick sen friläge. Känns som offside kanske men omöjligt att veta och AD vinkar ej. Inget att säga om. Men vi släpper till två mål efter att bollar kommit in bakom oss. Detta har vi jobbat bort de senaste matcherna men idag var det lite "gamla synder" som sagt. Vi ändrar till 4-3-3 men det blir väl inte jättebra. I slutskedet får Pettersson sin andra gula efter en dum knuff och blir därmed utvisad. 

 

Vi förlorar rättvist. Tidaholm är bra idag. All eloge. Men vi når inte upp i tillräcklig nivå. Varken som lag men framförallt på vissa enskilda fötter. Ändå kunde vi knyckt en pinne. Vi måste upp i nivå, annars förlorar vi. Men idag föll vi mot ett lag som var bättre än oss. Så enkelt är det ibland. Siken var riktigt bra. Klart bäst i Sköfta. Sen är det kul att två 07:or får spela idag. Omar startar och gör 61minuter. Fadi kommer in och spelar resten. Sen har vi Hadzic och Wickelgren på bänken också. Numerärt är herrtruppen väldigt tunn i höst. Duktiga 07-kullen kommer träna med oss och kommer säkert få känna på div3-spel i höst. De gör bra träningar vecka efter vecka.

 

Nu väntar semester. Det kommer en text i nästa vecka om hur våren varit. 

 

Laget:

 

Omar(61) Pettersson

 

Gashi

 

Elias(61) Siken Karlsson Max

 

Krille Gurra Frasse(K)

 

Hamodi

 

Bänk: David, Hadzic, Fadi(61), Foppa(61) och Wickelgren 

 

Målen:

0-1 (20) straff

1-1 (63) Foppa (Siken)

1-2 (79) 

 

Gula:

Siken

Foppa 

Hamodi 

Pettersson ×2 

 

Hamodi och Pettersson är därmed avstängda i återstarten.

 

Trevlig sommar önskas samtliga charmörer! 

 

// Båt


<< Tillbaka