Besök Slusscaféet (Klicka här)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoftebyns IF
Herrar A

Åsarp-Trädet FK
2 - 1
Skoftebyns IF
Åsarp-Trädet FK2 - 1Skoftebyns IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 23 april, 14:00
Plats:Arena Vallensås
Tävling:
Matchnummer: 000088018
Samling:12:30
Referat: Åsarp-Trädet FK - Skoftebyns IF
Tredje förlusten i rad
2022-04-23 16:16

Idag for vi till Trädet och föll för tredje gången i årets seriespel. Vi ligger sist i tabellen. Vi är 22 spelare och tre tränare som får se till att vända på skutan. Just nu är vi ett bottenlag.

 

Första:

Lite tufft i motvinden för oss inledningsvis. Hemmalaget får ett bortdömt mål för offside i fjärde minuten vilket var rätt. Sen slår de en mängd hörnor men vi står pall. I elfte är det istället vi som är halvnära att göra 1-0 när Ymefors avslutar vid bortre stolpen på Frasses frispark. Nu har vi bra minuter och Pettersson nickar över på hörna. Sen får Sevdan ett bra läge men deras back hinner fram och täcker bort skottet till hörna. Men sen ska Trädet göra mål. Deras kille rullar bollen utanför tomt mål efter att Frasse och Felix strulat till det. Sen är vi helt ok i en 20minuters period. Men vi skapar ingenting. I 34:e gör hemmalaget mål på hörna. Vi tycker väl det är lite tuffa tag mot Felix kanske men det är inte helt sjukt att han inte blåser. Nu går luften ur oss. Vi är svaga resten av halvleken. Vi spelar inte bra nog.

 

Andra:

Inte så värst mycket bättre inledningsvis. Tyvärr. Vi har jätteproblem med en studsig gräsplan men vi vinner väldigt lite dueller. Här är hemnalaget bättre helt enkelt. I 57:e hamnar vi helt fel på ett inkast vid mittplan och vips är det mål i baken igen. Vi byter in Husse och Foppa istället för Siken och Elias i 60:e. I 62:a får vi en gratischans in i matchen. Deras spelare lämnar planen för att laga sin sko. Får sitt andra gula för det. En man mer igen alltså. Vi kör 3-4-3 för att skapa mer tryck. Vi får allt bollinnehav men i ärlighetens namn så skapar vi noll och ingenting. I 89:e får vi en straff efter att deras spelare fått bollen på handen. Frasse är stensäker och 1-2 med fyra övertidsminuter kvarstår. Kanske skulle varit mer men det är inte därför vi förlorar. Det är för att vi inte är tillräckligt bra denna matchen.

 

Laget:

 

Pettersson Gashi

 

Fabbe

 

Sevdan Siken(60) Prodan Elias(60) 

 

Max Frasse(K) Ymefors(83) 

 

Felix

 

Bänk: Mats, Karlsson(83), Hussein(60), Foppa(60), Ozzy, Hamza och Edh

 

Målen:

 

0-1 (34)

0-2 (57)

1-2 (89) Frasse på straff

 

Gula kort till Fabbe och Gashi

 

// Båt


<< Tillbaka