Besök Slusscaféet (Klicka här)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoftebyns IF
Herrar A

Skoftebyns IF
2 - 0
Jonsereds IF
Skoftebyns IF2 - 0Jonsereds IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 30 juli, 13:00
Plats:Nysätra IP
Seger i genrepet
2022-07-30 16:19
Hampa och Elias

Idag tog vi emot Jonsered på ett solkysst och varmt Nysätra. Det var på vippen att det inte böev någon match i och med att åtta spelare valde att göra annat. Men vi fick tag på Hampa Ekström samt futsalbekantingen "Gigi" igår så vi fick ihop 13pers inklusive provspelade Nuri som varit med i veckan och närmast kommer från div 4/3-spel i Borlänge. Eloge till Frasse som tog sig hem och genomförde matchen. Liam Röhne tillbaka i moderklubben också som sagt.

 

Matchen:

Ömsom vatten, ömsom vi... näe inte vinnivå kanske men läsk typ. Lite upp och ner och många väldigt trötta ben och huvuden. Men en go genomkörare mot ett rätt så bra lag med ett par fina bollspelare. Nr 7 och 11 centralt på mitten och nr 20 ute till höger för att nämna tre. I sextonde minuten rullade vi upp ett bra anfall längst vår högerkant. Sevdan lirkade fram bollen till Hampa som drog till med vänstern! Huruvida om Hampa åldras som ett gammalt fint vin låter jag vara osakt. Men lika bubblande och uppfriskade som en läsk är han åtminstone fortsatt. 75 minuter hade han i benen. Härligt att han ställde upp och bidrog ju med en hel del dessutom. I 23:e ropar Krille på frispark när han görs ner. Ingen signal utan istället ett bra läge för gästerna. Svagt avslut. I 33:e snickrar vi ihop ett finurligt anfall till vänster. Elias avslutade rätt så vasst, fin räddning till hörna. 1-0 i paus. Några bra perioder med bollinnehav. Några sämre när vi föll väl lågt samt slog bort för mycket passningar och slarvade över lag.

 

I andra är det väl rätt så liknande. Många är väldigt trötta. Kramp på ett par ben. Även hos gästerna. De har en kanon i ribban och ett i utsidan stolpen. Ymefors nickar på Sevdans fint slagna frispark, kanske borde fått den på mål. Sen skjuter Sevdan en frispark i stolpen, Liam och Ymefors högg på returen men han inte riktigt fram. I 70:e gör Elias 2-0 elegant serverad av Sevdan. Bra omställning där. Inte rättvist sett till hur andra halvlek varit ska vi väl säga. Med kvarten kvar kom Hamodi in som forward istället för Hampa. 

 

Både si och så idag. Förutsättningarna, rent truppmässigt, kunde absolut varit bättre men de som var med fick 90 viktiga och tunga minuter innanför västen. Stort tack till Hampa och Gigi som ställde upp. Gigi kom in i 38:e och spelade sedan resten av matchen. Först som högerwing sen som högerinnerback hela andra halvlek. Nuri slet på bra längst bägge kanter.

 

Laget:

 

Hampa(75) Sevdan

 

Elias Frasse(K) Ozzy(62) Edh Nuri(38ut, 62in)

 

Liam Ymefors Krille

 

Felix

 

Bänk: Hamodi(75), Gigi(38)

 

Målen:

1-0 (16) Hampa (Sevdan)

2-0 (70) Elias (Sevdan)

 

Ozzy blev varnad

 

Nu hoppas vi på fler uttagningsbara spelare i veckan. Sen är det seriespel igen 8/8 hemma mot Åsarp/Trädet. Hösten är kommen! 

 


<< Tillbaka