Besök Slusscaféet (Klicka här)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoftebyns IF
Herrar A

Gällstads FK
0 - 2
Skoftebyns IF
Gällstads FK0 - 2Skoftebyns IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 30 mars, 20:00
Plats:Lassalyckan B-plan
Tävling:
Matchnummer: 200300011
Samling:18:30
Vidare i DM!
2022-03-30 22:35
Målmys i bussen hem

Årets tävlingssäsong inleddes med en rättvis och odiskutabel DM-seger mot div 4-laget Gällstads FK. Slutresultatet skrevs till 2-0 i bandykylan på Lassalyckan i Ulricehamn. 

 

Första:

Bra halvlek kort och gott. Vi är påkopplade och stressar hemmalaget gång på gång. Vi håller ett högt bolltempo och varierar spelet ganska bra. Vi bör göra fler mål, det är väl det man kan invända emot. Pettersson är fri och krutar på men keepern räddar. Gashi skjuter tätt utanför. En mängd farliga hörnor. Fabbe har ett fräsande skott. Inspel från bägge kanter som sånär når rätt. 1-0 kommer i 38:e och det är Pettersson som premiärmålar 2022 när han forcerar in Frasses hörna. Ett resultat som står sig halvleken ut. Bra genomförd halvlek.

 

Andra:

För slarvigt första 20-25 minutrarna för att det ska vara godkänt. Vi stressar upp oss och spelar hafsigt. Vi släpper inte till något bakåt men vi slarvar ut bollar till inkast och missar passningar så vi får jag hemåt i onödan, så djupa dalar ska vi inte behöva ner i under en match. Men det är aldrig någon fara på taket bakåt. Vi har en mängd lägen denna halva också, vi behöver ha bättre skärpa. Hamza skjuter tätt utanför. Pettersson är nära med pannan vid två, tre tillfällen. Elias och Krille har varsitt bra avslut med fina räddningar som följd.Gashi har en go vänstervolley som var värt ett bättre öde. Bra serve på fasta av Frasse hela matchen. Förutom den gången han sköt... 

Med dryga kvarten kvar slog Krille, första matchen för i år, en fin boll i djupled till Gashi som vi ett försvarsben satte 2-0. Ridå. Vi spelar av matchen bra efter detta igen. Alla spelare fick minst en kvart i benen. Skönt med en stabil insats av samtliga. Alla bjöd till bra och var påkopplade efter en lång busstur en vardagkväll. Ingen sken mer än någon annan. Gott så! 

 

Laget:

 

Pettersson Gashi

 

Fabbe(78)

 

Elias Siken(68) Prodan(75) Foppa(59)

 

Gurra Frasse(K) Krille 

 

Felix

 

Bänk: David Ö-P, Edh(78), Ozzy(75), Karlsson(68), Hamza(59)

 

Målen:

 

1-0 (38) Pettersson (Frasse) hörna

2-0 (74) Gashi (Krill) 

 

Gult kort till Gurra och Gashi

 

Starkt av våra fans att ta sig till Ulricehamn en onsdag med avsparkstiden 20:00.

 

Svagt av Krille att vara ensam på planen med långkalsonger och mössa.

 

¡Vamos Sköfta!

 

// Båt

 


<< Tillbaka