Besök Slusscaféet (Klicka här)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoftebyns IF
Herrar A

Holmalunds IF Alingsås
1 - 1
Skoftebyns IF
Holmalunds IF Alingsås1 - 1Skoftebyns IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 10 september, 13:00
Plats:Brogårdsvallen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000088111
Samling:11:30
Oavgjort igen, 1-1.
2022-09-10 15:27

Ny omgång och ny ödesomgång i tabellens nedre skikt. Ny poäng in också men det känns som två tappade helt klart.

 

Första:

Pigg start. Påkopplat och taggat. Även ett fint ledningsmål redan i sjätte minuten då Karlsson hittade fram med en fin boll till Gashi som löpte fint och behärskat placerade in vid bortre stolproten. Redan i nionde minuten så kom en farlig kvitteringschans genom deras sylvasse nr 9 som vi scoutat. Men denna gång var han något oskarp och lyftningen gick utanför. Resten av halvlek tycker jag vi har bra koll på Holmalund. Det är vi som är det bästa laget på planen och vi spelar skapligt. Tokstabilt bakåt inte minst. Fortsatt lite trubbigt framåt. I 37:e slår Frasse en dubbelhörna som blir riktig farlig. Det är väl ungefär så första halvlek utspelade sig sett ur mina ögon. Stabilt där vi leder rättvist.

 

Andra:

Vi får väl vinstfrossa. Vi blir lite för rädda vilket ger en klart sämre insats. Med väldigt mycket stress med bollen och bortslaga passningar. Jag upplever det som att vi inte inte riktigt gör så som vi sa i paus. Vi pratade om att vi skulle lyfta in bollar i korridorerna OM vi skulle bli stressade och pressade av Holmalund. Nu blev det mycket panikbollar mest hela tiden och inte ner i korridorerna utan typ rakt in centralt i banan. Holmalund växer in i matchen och detta är deras halvlek. Deras första farlighet kommer i 52:a när deras spelare får knalla runt på kanten lite för enkelt. Vad som ändå känns bra är att vi håller bort Holmalund från målchanser. De har boll osv men det händer inte mycket. I 64:e slår Max en fin kross till Gashi som försöker nicka ner bollen till Sevdan. Farligt läget. I 67:e är Sevdan nära på att skruva in en hörna rätt i mål men keepern hinner dit och tippar till ny hörna. 1-1 kommer ur ingenting egentligen. Vi gör det för passivt och Holmalund gör det bra där. Deras spelare får driva inåt i banan och vi kommer inte upp i press på denne. Tillsist så sticker densamme in bollen i djupled där deras nyss inbytte spelare löper bra och skjuter 1-1 via Felix och in från nära håll. Tungt och typiskt men vi böev nog straffade pga att vi inte kunnat vårda bollen som i första och därmed är trötta. Efter detta var det Rock n Roll för hela slanten på Brogårdsvallen. Bägge lagen gick stenhårt för vinst. Hade något av lagen gjort ett mål så hade det laget vunnit. Det vågar jag fastslå. Vi vaskar fram tre jättelägen, Holmalund vaskar fram två och det känns smått otroligt att inget av lagen gör ett mål till. 1-1 och två missnöjda lag i botten. 

 

Laget:

 

Gashi Sevdan

 

Karlsson Elias(53) Frasse(K) Sik Max

 

Gurra Ymefors Krille

 

Felix

 

Bänk: David Ö-P, Edh, Ozzy, Nuri och Foppa(53)

 

Målen:

1-0 (6) Gashi (Karlsson)

1-1 (79) 

 

Krill ett gult kort

 

Nio poäng till att tävla om. Vi måste vinna. 

 

// Båten


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 2/10 14:00
3 - 3  
Sön 25/9 15:00
1 - 2  
Lör 17/9 13:00
3 - 3  
Lör 10/9 13:00
1 - 1  
Lör 3/9 15:00
1 - 1  
Sön 28/8 15:00
2 - 1