Besök Slusscaféet (Klicka här)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoftebyns IF
Herrar A

Skoftebyns IF
1 - 1
Vårgårda IK
Skoftebyns IF1 - 1Vårgårda IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 09 juni, 19:00
Plats:Nysätra IP
Tävling:
Matchnummer: 000088062
Samling:17:30
Oavgjort mot Vårgårda
2022-06-09 23:12

Ikväll tog vi emot Vårgårda hemma på Nysätra. Vi har problem med ytan bakom oss för ofta i våra matcher så idag valde vi en mer defensiv approach. Tydlig 5-3-2 utan boll. Vi försökte hålla nollan, det gör man såklart alltid, men mer uttalat denna gång. Det var prio på defensiven.  Vi lyckas alltid skapa några målchanser per match så skulle vi hålla nollan så har vi bra chans att vinna. Vi är ju i botten av tabellen också. Denna match skulle vi bara ha med oss poäng ifrån.

 

Första:

Jag åkte från anteckningsblocket så jag plockar detta ur minnet idag. Första 20 min är lite virrigt kanske. Vi blir väl passiva och framförallt så var vi enorm slarviga och stressade med bollen. Vårgårda spelade med ganska hög press och vi blev lite störda av det. Men efter halva halvleken och resten av den så var det betydligt bättre och mer kontrollerat. Visst mer boll till Vårgårda fortsatt men nu kom vi ur förstapressen och då pusslade vi ihop ett gäng bra anfall. Vi tar sedan ledningen i 27:e minuten. Sevdan knorrar in en hörna direkt i mål! Vi packade in folk vid förstastolpen och gjorde det väldigt trångt för deras målvakt. Fin känsla i Sevves vänsterdojja minst sagt. Både han och Frasse slog bra hörnor matchen igenom och vi var nära flera gånger. Vi ligger bra defensivt och släpper inte till mycket. Vi ser ut att gå till paus i ledning men på övertid vänder deras mycket fine forward (nr 14, Mommo) som är något av en personlig favorit, bort Frasse och trycker dit kvitteringen otagbart för Hamodi vid stolproten. Han har väl snart gjort lika mycket mål på oss som Harry Kane gjort på Arsenal... Han är väldigt bra Mommo. Segt med kvitteringen på övertid, sent mål innan paus idag igen. 

 

Andra:

Här får vi slita mer än i första tycker jag nog. Vårgårda med mer tryck mot oss men utan att det blir farligt. En gång kombinerar de fint när vi tappat boll i uppbyggnadsfasen men där parerar Hamodi ett friläge. Samma sak ändå mot slutet när vi spelar bättre och vågar hålla bättre i bollen. Sevdan får ett bra läge men skottet räddas till hörna. Pettersson får ett ypperligt läge men skottet på tok för tamt. Matchen går mot 0-0 och vi är rejält trötta mot slutet. Vi slänger in Karlsson på topp i 76:e istället för en trött Pettersson. Vi ligger kvar med övriga resten av matchen. Vi coachar inte för vinst med att ändra taktik eller så, vi ansåg att en poäng är oerhört vikigt för oss. Kanske skulle vi slängt in friska ben men vi tyckte inte någon gick på knäna eller så. Vi hade skaplig kontroll. I slutet skadade sig Vårgårdas Mommo och det befarades av hälsenan slets av. Man hörde det där "piskande" ljudet och sen vred han sig i smärtor och fick lämna planen på bår. Vi håller tummarna för att det inte är en så allvarlig skada. Krya på dig. 

Samtliga sliter förtjänstfullt idag. Vi har inte tränat på detta spel sätt men det funkade tillräckligt bra. Tanken är inte att vi ska spela så hädanefter heller men det kändes rätt idag och det blev nästan helt rätt också. Eloge till allas slit. Extra plus till Prodan och Ymefors. Nu får vi äntligen en normal vecka att bedriva träningar på. Vi hoppas ha alla studenter på plats igen och övriga också så klart. Vi är ju lite tunna rent numerärt sen tre spelare hoppat av under våren. Vi siktar uppåt och kör på! 

 

Laget:

 

Pettersson(76) Sevdan 

 

Hussein Prodan Siken

 

Elias Gurra Ymefors Frasse(K) Max

 

Hamodi

 

Bänk: David, Hadzic, Omar, Fadi, Ozzy, Edh och Karlsson(76)

 

Målen:

 

1-0 (27) Sevdan hörna direkt i mål

1-1 (45+) 

 

// Båt


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 25/9 15:00
1 - 2  
Lör 17/9 13:00
3 - 3  
Lör 10/9 13:00
1 - 1  
Lör 3/9 15:00
1 - 1  
Sön 28/8 15:00
2 - 1  
Sön 21/8 13:00
0 - 3