Besök Slusscaféet (Klicka här)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoftebyns IF
Herrar A

Brålanda IF
2 - 0
Skoftebyns IF
Brålanda IF2 - 0Skoftebyns IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 06 juni, 15:00
Plats:Sörbyvallen 1
Tävling:
Matchnummer: 000088060
Samling:13:30
Förlust uppe på Dal
2022-06-06 17:26

Nationaldagen bjöd på fint väder när vi for upp till Brålanda för "sexpoängsmatch". Lagen på lika många poäng i serien och tillsammans med ytterligare ett par lag i den nedre delen av tabellen. 

 

Första:

Ganska pigg start och bra fart i matchen. I andra minuten slår Sevdan in ett inspel framför mål men deras back hinner före Pettersson. Sedan sköt Sevdan efter hörna i femte minuten. I nionde minuten har sedan Brålanda ett inspel som oroar inna de skjuter ett skapligt skott som Hamodi håller. I 21:a växelspelar sedan Gurra med Pettersson men Gurras vinkelskott går mitt på målvakten. Jag tycker matchen är jämn och vi håller bra koll på Brålanda. Vi skapar inga farligheter så Brålanda håller bra koll på oss också. I 44:e kommer en djupledsboll mot deras storstjärna (nr 97) Bengtsson. Vi lyckas inte få bort bollen så han gör mål. Vi måste göra det bättre. Det är inte jättesvårt för honom att göra mål där. Tungt innan paus. Det blev tyngre. Även 0-2 innan paus. Hamodi är för slapphänt och deras mittback (nr4) forcerar in 0-2. En jämn halvlek som ska sluta 0-0 slutar istället 2-0 till Brålanda. Hörde jag uppförsbacke. 

 

Andra:

Här är det väl så att Brålanda spelar av matchen på ett skickligt sätt. De har ett friläge som Hamodi räddar. Vi kan inte hota på allvar. Gurra har ett bra skott utifrån och Max skjuter mitt på målvakten efter en väldigt bra solorajd innan det. Vi försöker hitta på grejer. Lyfter upp Gurra som forward och Krister upp på mittfältet men nä, vi räcker inte till riktigt. Brålanda har ett par spelare till, förutom nyss nämnda spelare, som varit på högre nivå och det märks. Tyvärr drar Krister på sig två gula kort så han missar Vårgårda på torsdag och står kvar på två varningar. Det är bara att knyta näven. Vi får ingen hjälp av andra att klättra i tabellen det får vi se till att lösa på egen hand.

 

Laget:

 

Sevdan Pettersson(56)

 

Siken(77)

 

Gurra Prodan Hussein Elias

 

Krille Ymefors Frasse(K)

 

Bänk: David, Hadzić, Ozzy, Edh, Max(56), Karlsson (77)

 

Målen:

0-1 (44)

0-2 (45)

 

Två gula = rött till Krister


<< Tillbaka