Besök Slusscaféet (Klicka här)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoftebyns IF
Herrar A

Alingsås IF FF
3 - 1
Skoftebyns IF
Alingsås IF FF3 - 1Skoftebyns IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 09 april, 13:00
Plats:Alströmervallen konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 000088001
Samling:11:30
Förlust i Alingsås
2022-04-10 11:19
Premiärelvan ställdes upp såhär.

Skoftebyns herrar och premiärer är inget som går hand i handske precis. Förlust igår och senast vi vann en premiär var 2017. 

 

Första:

Chockstart för oss. 0-1 redan i tredje minuten. Slarvigt bolltapp i speluppbyggnaden sen sylvass omställning av Alingsås och så var det mål. Så här såg det ofta ut i första halvlek. Vi slarvar konstant med bollen, för dåligt bolltempo. Alingsås är på oss som iglar och sen snabba bollar i djupled på sin duktiga forwardstrea. Balansen blev fel så det blev man/man för vår backtrea gång på gång. Alingsås har många bra målchanser. Felix räddar via ribban tex. Ymefors hinner ner på mållinjen och rensa bort en boll. Vi har inte mycket framåt. Fabbe har ett skott utifrån som deras målvakt räddar enkelt. Sen slår vi någon hörna och något inlägg men det blir inte farligt. 

 

Andra:

Vi gör ett byte inför andra halvlek. Debut för Hamza när han kliver in istället för Foppa. Andra halvlek är bättre. Gurra börjar med en jättebra dribblingsrajd som sånär hittar fram till Gashi tror jag det var. Alingsås sticker upp med ett nytt farligt läge. Sen kommer 1-1. Frasse skjuter på volley utanför straffområdet men det blir en passning till Pettersson som snyggt placerar upp bollen i krysset! Rättvist är det såklart inte med tanke på alla chanser hemmalaget hade i första men vi har en bra period. Vi tappar inte boll och missar inte passningar på samma sätt längre. Vi är inne i en bra period som sagt vi äger bollen men skapar inga direkta målchanser. Felix parerar ett fint skott utifrån, bra räddning. Vi byter in Prodan istället för Siken i 65:e. Minuten senare slarvar vi tyvärr vid egen inspark. Vi hinner inte ställa deras forward offside för att rädda upp det. Friläge och vasst avslut av Östlind som är en av de bästa forwardsen i denna serie. Någon minut till efter målet spelar vi skapligt men vi får inte fram några målchanser. Gurra får en smäll på axeln efter att ha landat fel, vi får se hur allvarligt det är. Sevdan in istället för Gurra. Debut även för Sevdan. Ett mål till blir det och Östlind gör även det målet. Vid ett inkast hamnar vi två mot två och han löper igen helt enkelt. Fri från halva plan. Ridån går ner i 76:e. Vad vi tar med oss efter det är att vi fortsätter kriga och tro på det hela så att säga. Ingen som inte kämpar eller så. Vi räckte inte till idag helt enkelt.

 

En hel del saker som kunde gjorts bättre idag helt klart. Vi kanske skulle spelat på ett annat sätt med facit i hand men det är alltid lätt att veta efteråt som sagt. Vi har en bra period i andra halvlek. Att Alingsås skulle vara bra visste vi men tråkigt att vi känner att vi kunde presterat betydligt bättre över 90min. Ingen som inte försökte eller inte kämpade ska sägas igen. Fabbe gjorde en fin andra halvlek och förtjänar lite mer beröm än andra kanske.

 

Laget:

 

Pettersson Gashi

 

Fabbe

 

Elias Frasse(K)(86) Siken(65) Foppa(46)

 

Gurra(69) Ymefors Krille

 

Felix

 

Bänk: David Ö-P, Ozzy, Enver, Karlsson(86), Prodan(65), Sevdan(69) och Hamza(46)

 

Målen:

 

0-1 (3)

1-1 (54) Pettersson (Frasse)

1-2 (66)

1-3 (76)

 

Gula kort till Ymefors och Karlsson

 

Det var det för denna gång. Upp på hästen igen. Jobbet ska göras! 

 

// Båten

 

 


<< Tillbaka