Besök Slusscaféet (Klicka här)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoftebyns IF
Herrar A

Trollhättans FF
0 - 6
Skoftebyns IF
Trollhättans FF0 - 6Skoftebyns IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 16 februari, 20:15
Plats:Edsborgs IP
Samling:18:45, Nysätra IP
Aktivitetsinfo: Samling på Nysätra 18:45.
Genomgång och ombyte.
Sen bilfärd till Edsborg.
Seger mot TFF med 6-0
2022-02-16 23:38
Dagens målskyttar Gurra 1, Gashi 2, Sevdan och Flam 1

I skuggan av Futsalens fina skalp, 4-1, mot IFK Göteborg i Borgen så tampades herrlaget med TFF på Edsborg. 6-0 stod det med ett fåtal minuter kvar när domaren tog beslutet att blåsa av efter hårda ord från TFF:aren som visades ut. TFFs andra utvisning för kvällen.

 

Första halvlek är inte godkänd. Enkelt summerat. Viss förklaring ligger i de tunga benen efter gårdagens STC-pass men vi MÅSTE prestera bättre. Bra snack i paus. Vi ledde med 1-0 efter en Elias-rajd längst kanten. Hans inspel skulle slås i mål av Flam men en TFF:are hann före och stötte in ett självmål. Frasse hade en tung frispark inledningsvis. Sen många bra slagna hörnor från både Frasse och Flam. Men inga direkta farligheter.

 

Andra är mycket bättre. TFF orkar inte och vi höjer oss. 2-0 gör Flam när han serveras av Enver. 3-0 gör Gurra när han knoppar in Frasses fina frispark. 4-0 Gashi på straff. 5-0 Sevdan direkt i mål på frispark. Sevdans första i Sköfta. Gashi snor ett bakåtpass och rundar keepern, 6-0! Skönt att vi kunde visa att det skiljer mycket mellan oss och TFF. Till sist en skaplig insats efter en svag första halvlek. Elias och Gashi var finast idag. 

 

Under matchens gång kom några TFF:are snett in i dueller. Det var vårdslösa satsningar. Domaren skötte det skapligt och kunde därmed stävja matchbilden. I andra trappades det upp och tillsist blåste han av någon minut innan klockan stod på 90min. Skönt att vi kunde hålla huvudet kalla och inte drogs med i matchbilden. Det var inte alla i TFF som var vårdslösa, några stycken. Skönt att det lungnade ned sig ganska kvickt ändå. Ny match på lördag mot IFK. 

 

Laget:

 

Gashi

 

Foppa(46) Enver Siken(46) Flam

 

Frasse(K)

 

Elias Gurra Prodan(60) Max

 

Hamodi

 

Bänk: Sevdan(46), Karlsson(46) och Ozzy(60)

 

1-0 självmål (Elias)

2-0 Flam (Enver)

3-0 Gurra (Frasse)

4-0 Gashi straff

5-0 Sevdan frispark

6-0 Gashi

 

<< Tillbaka