Besök Slusscaféet (Klicka här)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoftebyns IF
Herrar A

Grebbestads IF
2 - 1
Skoftebyns IF
Grebbestads IF2 - 1Skoftebyns IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 26 februari, 14:00
Plats:Sparvallen, Tanumshede
Samling:11:15, Nysätra IP
Aktivitetsinfo: Samling på Nysätra.
Förlust mot Grebbestad, 1-2
2022-02-26 18:26

Idag begav vi oss till vackra Bohuslän och det var vackert väder väl på plats. Vi ställdes mot föredetta Sköftatränaren Jonas Björk och hans mannar i Grebbestad som huserar i div 2.

 

Första:

Helt ok för vår del. Försvarsmässigt blir vi allt bättre, vi släpper inte till så mycket. Grebbestad har mer boll och spelar mycket upp på en tung anfallare som sög in mycket bollar. Stor och stark. Inlednidngsvis gör de det med skapligt tempo och vi kommer inte riktigt intill på dem. Vi får inte till några längre anfall, det känns ganska hafsigt. Väldigt studsigt konstgräs vilket inte gynnade spelkvalitén för något av lagen kändes det som. I 28:e kommer matchens första målchans att skriva ner i blocket. Grebbestad kommer in bakom ryggen på oss, tamt skott men väldogt bra läge. I 35:e tappar vi sen bollen i speluppbyggnaden. Deras spelare slår en fin passning men sen blir det missförstånd mellan Gurra och Hamodi, 0-1. Man blir straffade direkt när man gör misstag mot lag från högre serier oftast. Sista minuterna hamnar vi rätt med hög press ett par gånger och erövrar boll högt upp men likt tidigare matcher så saknas skärpa kring motståndarnas box. 

 

Andra:

Vi ändrar till 3-5-2 och det blir bättre direkt. Bortsett första fem minutrarna när vi är lite illa ute och hemmalaget har tryck på oss. En ribbträff blandannat. I 53:e står sedan deras forward helt fri framför Hamodi men missar hela bollen i sitt nickförsök. I 56:e gör vi ett dubbelbyte när Enver och Karlsson ersätts av Ozzy och Fabbe. Den sistnämnde fick klartecken om att knäet är helt igen efter att Fabbe missade hela 2021. Härligt att ha Fabbe tillbaka, han är en riktigt duktig spelare som kommer tillföra massor för oss i år. Väldigt fint inhopp. I 58:e får Gashi ett bra läge, räddning till hörna. I 65:e kom 0-2. Såg inte upprinnelsen men helt plötsligt var deras målskytt fri från halva planen. Max tog meter och kom ikapp men det blev aldrig läge att fläka sig och "chansbryta", det får han göra om poäng står på spel. Stolpskott tillslut sen samma man retur i mål. I 70:e ersatte Edh, Foppa som högerwing. Fint inhopp. I 76:e ersatte Wickelgren, Max. Elias fick avsluta i trebackslinjen och Wickelgren blev vänsterwing. I 78:e är Gashi nära att knoppa in en hörna, Prodan är nära att hinna fram på returen. I 81:a spelar Pettersson fram Gashi till ett finfint läge men ny räddning av deras målvakt. Vi har tryck på Grebbestad nu. Hörnan är fint slagen igen och här måste Gurra få sin nick på mål. I 86:e är Gurra ren på bakre stolpen men volleyn går utanför. I samma minut kliver våra ungdomar in i handlingen. Högerwing Edh (-05) slår in ett hårt inspel längst marken, vänsterwing Wickelgren(-07) löper in perfekt och rakar in reduceringen. Vi har lite tryck även sista minuterna men inga mer klara målchanser åt något håll. 

 

Spelmässigt ganska bra idag. Framförallt i andra halvlek. Spelarna är lite mer vana med 3-5-2 och vi fick bättre träff med det idag. Bra samarbete mellan Gashi och Pettersson i andra tex. Vi gör en bra andra halvlek. MEN vi måste göra fler mål. Vi har 4,5 bra målchanser som måste rendera mer än ett mål. Det har varit så några matcher nu. Mem det kommer komma. Många som står upp bra idag. Härligt att Fabbe är tillbaka på planen. Nu har vi två matchfria helger. Sen har vi IFK Göteborgs U19, Högsäter, en DM-match och Gauthiod kvar innan det är dags för seriespel. Många bra saker att ta med idag, vi kör på! 

 

Laget:

 

Pettersson

 

Karlsson(56) Gashi Enver(56) Foppa(70)

 

Prodan

 

Elias Gurra Frasse(K) Max(75)

 

Hamodi

 

Bänk: Felix, Ozzy(56), Fabbe(56), Edh(70), Wickelgren(75)

 

Mål: 

 

0-1 (35)

0-2 (65)

1-2 (86) Wickelgren (Edh)

 

Gula kort till Prodan, Pettersson och Ozzy (tror jag)

 

// Båten 


<< Tillbaka