Besök Slusscaféet (Klicka här)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoftebyns IF
Herrar A

Skoftebyns IF
0 - 0
IFK Trollhättan
Skoftebyns IF0 - 0IFK Trollhättan

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 19 februari, 15:00
Plats:Edsborgs IP Konstgräs
X mot IFK
2022-02-20 10:00

Igår mötte vi IFK Trollhättan i solskenet på Edsborg. Matchen slutade 0-0 ochvkort sammanfattat kan man väl säga att vi inte var bra nog i och kring motståndarnas straffområde.

 

Matchen:

För vi gjorde en skaplig insats hela 90 minuter, ett steg i rätt riktning från matcherna innan. Vi var påkopplade från början, kastade inte bort en hel halvlek som vi gjorde mot HIS och TFF. Saker vi pratade om innan matchen gjordes oftare och bättre. Men det ska göras ännu oftare och ännu bättre. I första halvlek hade vi en hel del skott men alla var tama och vållande inga problem för någon, ett tidigt byte, av IFKs två målvakter. Återigen slog Frasse fina hörnor men det var aldrig riktigt farligt. Vi har bollen i stort sett hela tiden. IFK ligger lågt och tight och vi är inte skickliga nog att komma igenom.

 

Matchbilden är sig lik i andra skulle jag säga. Vi får tre, fyra fina frisparkslägen men svaga avslut/beslut vid dessa tillfällen. Närmast mål är vi när inhoppande Edh är centimeter ifrån att stöta bollen i mål efter ett fint inspel från Foppa om jag inte missminner mig. Sevdan får sen matchens bästa möjlighet till mål när bollen studsar ut rakt framför kassen kring straffområdeslinjen. Skottet tyvärr skyhögt över. Vi tycker vi ska ha en straff mot slutet när Gashi görs ner men vi får frispark på linjen. Hade jag inte varit VAR-motståndare hade jag velat ha VAR där. IFK får indirekt frispark i slutet av matchen. Muren styr bort till hörna. 

 

Skaplig spelmässig insats, klart bättre än tidigare. Men vi behöver upp på en högre nivå såklart. Blekt i sista tredjedelen idag som ni förstått nu. Nästa vecka får möter vi Grebbestad (div 2) ochvefter den får vi en rätt bra bild hur vi står. Då har vi mött lag från div 6, div 5, div 4, div 2 och div 1. Prodan och Max sken mer än de andra. Stort plus till IFKs nr 7, Adem, också. Den gossen lirar inte i div 5 nästa säsong om man säger så. 

 

Laget:

 

Pettersson(55)

 

Flam(55) Gashi Siken(68) Sevdan

 

Prodan

 

Elias(55) Gurra Frasse(K) Max

 

Felix

 

Bänk: Hamodi, Foppa(55), Karlsson(55), Ozzy(55), Edh(68)

 

Statistik:

Första halvlek:

Bollinnehav: 63-37

Hörnor: 12-0

Målchanser: 7-0

 

Andra halvlek:

Bollinnehav: 65-35

Hörnor: 3-2 

Målchanser: 5-1

 

Statistik från appen Possession Percentage

 

// Båten 


<< Tillbaka