Skoftebyns Idrottsförening

Tuff match i Norrköping
2023-02-04 13:05
Norrköping borta

Idag åker vi för att möta Norrköping.

Ett Norrköping som har spelat upp sig det senaste.

Vi själva kommer från tuffa matcher med avstängningar och skador. Tyvärr kan vi lägga till sjukdomar där nu också. Så det är ett sargat lag som åker.

Men ska ändå bli kul att se de yngre få mera speltid och erfarenhet.

Matchen kan ni se i SFL appen.

Futsal Herrar A
Inför Hammarby
2023-01-24 03:22, Futsal Herrar A
Stötta oss på Lördag!

Toppmatcherna avlöser varandra.

Nu kommer Hammarby och Eurosport på besök.

Hammarby som senast slog Uddevalla är en av toppkandidaterna.

Just nu ligger de lite efter den absoluta toppen men de kommer med all säkerhet vara där och en av favoriterna när slutspelet drar igång,

VI själva har 1 poäng upp till 2:a platsen. Alltså oerhört viktiga poäng att spela om då högre placering ger hemmafördel i slutspelet

Kom och stötta oss vi behöver allt stöd vi kan få!

Biljtten köper du enklast på https://skoftebynfutsal.ticketco.events/se/sv/e/skoftebyn_futsal__hammarby_if___sfl_omgaang_16

Futsal Herrar A
Kom och stötta oss mot Hammarby IF
2023-01-24 00:45, Futsal Herrar A

Lördagen den 28:e januari kl 15:00 så kommer det bli futsal på hög nivå i Arena Älvhögsborg då vi möter Hammarby IF.

Detta är en tv-sänd match på Eurosport och ni som var med förra året vet vilken grym tillställning det var.

Därför vill vi i Skoftebyn Futsal visa oss från den bästa sidan och vill då erbjuda ungdomslag på fritt inträde till denna stormatch. Anmäler ni ert ungdomslag med tillhörande ledare så kommer ni få fritt inträde för laget och ledare.

Vi siktar mot ett nytt publikrekord för Skoftebyn Futsal och visa övriga Sverige att vi har Sveriges bästa publik.

Tillsammans gör vi detta till en stor och fin futsalfest, bär gärna er klubbtröja för grym inramning.

OBS anmäl er innan senast Torsdagen den 26e då det väntas mycket folk.

För mer information, vänligen kontakta:

Daniel Andersson   0760266489

Christoffer Lundh  0706024841

skoftebynfutsal@outlook.com

Välkommna!

Skoftebyn Futsal mot IFK Göteborg
2023-01-20 13:12

Skoftebyn Futsal önskar alla välkomna till hemmamatchen mot IFK Göteborg på lördag i Arena Älvhögsborg.

Din biljett köper du enkelt via TicketCo eller i entrén.

Välkommen på elitidrott i Trollhättan, med spelare från hela världen!

Entrépriser:

Vuxen 100.-

Ungdom (13-19 år) 60:-

Pensionär 60:-

Barn (0-12 år) Gratis med målsmans sällskap

Entrén öppnar 16:00

Matchstart 17:00

Information från kansliet
2023-01-20 09:50

Thomas Röhne gör sin sista dag som föreningens kansliansvarig idag fredag 20 januari. På grund av den korta uppsägningstiden har vi ännu ingen ersättare på plats. Rekrytering pågår men det kommer att dröja ytterligare en tid innan någon ny kansliansvarig finns på Nysätra. Under denna tid kommer kansliet att ha begränsade öppettider enligt nedan:

• Torsdagar kl. 8-11
  • Fredagar kl. 8-11

Mailadressen kansli@skoftebynsif.nu kommer att bevakas och hanteras av Thomas och Hans Andréasson tills vidare. Men förvänta er något längre ledtid för svar. Thomas och Hans kommer att stötta föreningen med praktiska arbetsuppgifter som normalt görs av den kansliansvarige tills en ny person är på plats, och med stöttning av styrelsen.

Vi tackar Thomas för tiden hos oss och önskar honom lycka till med sitt nya uppdrag!

Sökes! Caféansvarig Slusscaféet
2023-01-11 16:58

Caféansvarig Slusscaféet

Slusscaféet har drivits av Skoftebyns IF sedan 80-talet. Det är en verksamhet som är mycket viktig för föreningen, och vi är stolta över att kunna erbjuda flera ungdomar i staden sommarjobb varje sommar. Slusscaféet är känt för sina räksmörgåsar såväl som det vackra läget, och såklart våra ”lagtimmar”, där alla lag i föreningen får arbeta på caféet för att samla in pengar till laget.

Ansvarsområden:

• Schemaläggning och personalansvar
  • Anställning av personal
  • Förberedelse av säsongsöppning (t.ex. ansvar för städning, se över meny)
  • Kontakt med leverantörer
  • Insättning och omhändertagande av kontanter
  • Beställningar
  • Matansvar
  • Löpande drift av verksamheten

Krav:

• Tidigare erfarenhet inom café- eller restaurangverksamhet
  • B-körkort

Vi söker nu dig som vill ha ansvar för Slusscaféet under säsongen 2023. Anställning kommer påbörjas i februari eller mars på timmar för anställning av personal, sedan heltidstjänst från 1 april till och med sista september.

Du som söker denna tjänst behöver ha erfarenhet av café- eller restaurangverksamhet, gärna i en ansvarigposition. Meriterande om du har lagt schema och gjort beställningar inom liknande verksamhet. Även meriterande med kunskaper i andra språk än svenska, speciellt engelska och tyska, då det är mycket turism i området. Du kommer ha den ledande positionen på cafét och får därför inte vara rädd för att göra arbetet som behövs på plats.

Du kommer även ha ansvar för anställning av ny personal för säsongen. Vi räknar med att du har god förmåga för upplärning, och ett pedagogiskt synsätt med all personal på caféet. Det är också viktigt att du är noggrann och ansvarstagande samt har en god kommunikation såväl med de anställda inom organisationer som med kunder och leverantörer. Självklart behöver du ha ett gott kundbemötande.

Framförallt är det viktigt att du är serviceinriktad och har ett positivt och lösningsorienterat synsätt.

Välkommen med din ansökan!

Vid frågor om tjänsten kontakta föreningens styrelseordförande Joakim Berglund, ordforande@skoftebynsif.nu, tel. 0700-871140.

För ansökan mejla ditt CV och personliga brev till ordforande@skoftebynsif.nu.

Futsal Herrar A, 24/01 03:22
Futsal Herrar A, 24/01 00:45