Pojkar 2011

Laget är fullt!

Just nu är laget fullt och vi kan inte ta emot fler nya spelare. Är ni intresserade av att ställa er i kö kan ni höra av er till yespair@gmail.com

Arbetspassen på Slusscafet är igång
2022-05-16 17:06

Hej på er!

From ikväll drar våra lagtimmar igång på Slusscafét.

När jag skickar kallelse kommer det gå i era barns namn, detta då jag inte lyckats (hittills iaf) kalla en av er föräldrar.

Vill bara förtydliga att barnen är bonus och det är viktigt att det alltid är en vuxen som kommer.

Dvs att vi ska alltid representera med 3 vuxna och då ev 3 barn.

Frågor eller funderingar, hör bara av er!

/Anna - anna.hummerhielm@gmail.com elle 0738-266332

Träningstider framöver
2022-04-15 11:09

Nu har vi fått bekräftat träningstider och platser för träning för en överskådlig framtid. Vi är fortfarande i en övergångsperiod där vi inte riktigt ännu kan beträda gräset nere på Almagärdet och därför får träna på lite andra planer än de vi egentligen håller till på. Träningspassen är inlagda i kalendern och kallelser är schemalagda att gå ut två dagar innan träningarna, men för en lättare överblick sammanfattas de här:

Vecka 16 & Vecka 17:

Tisdag 17.30-18.45 @ Slätthultsplanen

Torsdag 18.45-20.00 @ Slätthultsplanen

Söndag 10.00-11.30 @ Nysätra IP

OBS! Söndag V. 17 tränar vi en halvtimma tidigare då det är match på Nysätra och vi behöver vara klara klockan 11.

Vecka 18 och framåt:

Tisdag 17.15-18.45 @ Almagärdet (Plan 2)

Torsdag 18.45-20.15 @ Almagärdet (Plan 2)

Söndag 10.00-12.00 @ Almagärdet (Plan 3 och/eller 2)

Tiderna är våra plantider och vi samlas innan träningen startar för att kunna utnyttja den plantid som vi har till att träna snarare än att prata. Närmare bestämt har vi samling 10 minuter innan plantiden. Efter önskemål på föräldramötet har även den avslutande samlingen lagts med på träningstiden i kalendern för att förtydliga när aktiviteten faktiskt är klar.

Under säsongen kommer vissa av dessa träningspass att falla bort pga matcher och cuper, men de flesta av våra hemmamatcher är schemalagda så att de inte ska krocka med våra träningar.