Besök Slusscaféet (Klicka här)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoftebyns IF
Pojkar 2011

Välkommen till Skoftebyns IF P2011

Just nu är laget fullt och vi kan inte ta emot fler utespelare är ni intresserade av att ställa er i kö så hör gärna av er till johanm__je88@outlook.com

Men finns de någon som har lite erfarenhet av att vara målvakt så är du välkommen att komma provträna med oss.

Slusscafet,
2023-04-18 21:35

Här kommer del 1 av schemat :)

2023-04-18 21:19

Gokväll

 

Här kommer till sist schemat för Slusscafet 2023.

 

Viktigt att tänka på:

- Alla arbetspass utförs av barn + vuxen.

- Kan ni inte ert tilldelade arbetspass är det ni själva som ansvarar för att byta med någon annan (bytet meddelar ni mig så jag kallar rätt personer)

- Slusscafet är en inkomstkälla till såväl föreningen i stort som till vår lagkassa för P2011, uteblivet arbete på Slusscafet kan påverka spelares deltagande i cup-spel under säsongen (information som delgavs på föräldramötet i januari)

- Jag kommer göra en ny messengergrupp innan veckans slut där all kommunikation för ev byten sker, dvs vi försöker hålla den andra gruppen fri från denna typ av kommunikation.

- Kallelser kommer i Sportadm-appen

 

 

För er som är nya kan ni läsa mer om vilka arbetsuppgifter man har på Slusscafet här på Skoftebyns hemsida, det handlar framför allt om att ta hand om disken och se till att det är rent och snyggt på borden. Ibland kan vi hjälpa till att fylla på dricka, glass eller liknande. Ni kommer att bli mottagen av någon ansvarig för cafét som startar igång er i arbetet. Har ni funderingar, varmt välkomna att höra av er till mig (anna.hummerhielm@gmail.com)

 

 

Det kommer också ett kioskschema för killarnas hemmamatcher inom kort

 

/Anna