Slusscaféet

Gör så här för att fylla i lagschemat

Du som är lagtimmeansvarig för ett lag, gör så här för att fylla i schemat:

1. Öppna lagets schema, via den särskilda länk som skickats till laget.
  2. Kontrollera att datumen inte krockar med andra lagaktiviteter som matcher eller cuper. Vid behov av ändring, markera datum och orsak i schemat och kontakta schemaansvarig (se Kontakt). Ev kan ni byta pass med andra lag eller så får passen strykas från ert schema.
  3. Fördela spelarna på de tilldelade passen i kolumnen Namn så att alla får lika många pass (så långt det är möjligt). Skriv in för- och efternamn som de står angivna i SportAdmin.
  4. Lämna ut lagschemat för påseende till spelare/föräldrar.
  5. Vid behov, justera schemat.
  6. Se till att alla spelare/föräldrar bekräftar sina tilldelade pass.
  7. Schemat ska vara helt klart 22/4

Tänk på

• För F2008-09 och P2007 ska en vuxen per grupp jobba. Namnet på den vuxne ska skrivas in i schemat. Personen bör helst vara registrerad i Sportadmin för att kunna få en kallelse.
  • För alla lag utom de äldsta lagen ska det alltid jobba en vuxen per spelare. Dessa vuxna ska inte skrivas in i schemat.
  • Om spelaren/föräldern inte aktivt bekräftar sina pass kommer de sannolikt inte att göra dem heller. Det betyder att det kommer att fattas arbetskraft på caféet (och att laget får en sämre närvarostatistik).
  • Om det är omöjligt att bemanna vissa pass, kontakta schemaansvarig (se Kontakt).
Lista med lagscheman 2022

Här finns det länkar till alla lagscheman för 2022.

OBS att det inte är möjligt att ändra i schemat via dessa länkar. Detta kan endast göras via en särskild länk som lagen har fått via mail.

Ungdomssektionen

U Flick