Besök Slusscaféet (Klicka här)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoftebyns IF
Slusscaféet

Slusscaféet drivs av Skoftebyns IF

Slusscaféet drivs av Skoftebyns IF och är en mycket viktig inkomstkälla för hela föreningen. Det är också en av Trollhättans största arbetsplatser för sommarjobbande ungdomar, många av dem spelare i Skoftebyns IF. Varje år anställs ca 25 st ungdomar i olika omfattning.

 

Utöver anställd personal hjälps alla spelare och föräldrar åt genom att jobba ”gratis” vid ett par tillfällen varje sommar. Det kallar vi för lagtimmar. De som gör lagtimmar får ingen lön, istället går pengarna till det egna laget och till ungdomssektionen. Ju fler som gör lagtimmar desto mer pengar får vår fotbollsverksamhet.

 

Lagtimmarna har också en viktig social funktion för föreningen. Det skapar en god sammanhållning och gemenskap att jobba tillsammans på caféet, och är ett sätt för ungdomarna att prova på arbetslivet. För många ungdomar är det också första steget till att få sommarjobb på Slusscaféet.