Besök Slusscaféet (Klicka här)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoftebyns IF
Dam U

Skoftebyns IF U
4 - 1
Svenljunga IK
Skoftebyns IF U4 - 1Svenljunga IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 06 juni, 18:00
Plats:Nysätra IP
Tävling:
Matchnummer: 200065046   Tabell >>
Samling:16:45, Nysätra
Aktivitetsinfo: Obs!

Vita strumpor!!

Svara grymt snabbt på kallelsen!
Ännu en seger!
2022-06-08 10:19

Lite sen matchrapport

 

Men här kommer den!

 

Hemmamatch mot Svenljunga IK på nationaldagen. En på förhand svår match då bortalaget är ett bra lag med några äldre och rutinerade spelare. Men vi bestämmer i vanlig ordning innan matchen att det viktigaste av allt är att vi ska ge allt för varandra i alla lägen. Alla lag i serien är tuffa och duktiga så det gäller att vara på alerten redan från start.

 

Första halvlek är jämn med ett litet övertag för bortalaget. Vi är däremot farliga i våra kontringar. Efter ca en halvtimme så får SIK en frispark som dom  förvaltar på ett bra sätt. Snyggt ledningsmål på nick. I vårat anfall direkt efter så får vi hörna som vi gör mål på. På en bra slagen hörna så håller sig våran nummer 13 framme och gör sitt första mål i Skoftebytröja. Bara 3 minuter efter kvitteringen får vi straff, som våran nummer 10 sätter enkelt. Kul för henne att få göra mål efter att på grund av skada varit borta från fotbollen i nästan ett år. Vi går till halvtidsvila med ledning i ryggen och vi har vänt underläge till ledning på fem minuter.

 

I andra halvlek så börjar vi bra, sätter tryck och pressar tillbaka bortalaget. Efter ett missförstånd av SIK så lyckas våran nummer 12 snabbt upptäcka det och kan med ett fint skott från ca 20 minuter utöka våran ledning. Bortalaget flyttar upp spelet direkt efter, men då skapas det enorma ytor bakåt. Våran egna tornado nummer 17 är inte sen att utnyttja det och kan i minut 58 göra ett väldigt snyggt mål och efter det är matchen över. Vi spelar av den sista halvtimmen, vi skapar några bra lägen men lyckas inte få in bollen. 

 

Som helhet är vi alla väldigt nöjda med både spel och resultat. Väldigt väldigt bra genomförd match av samtliga spelare, men passar ändå på att hylla våran panter som vi har i målet. Återigen en grym insats.

 

Även det faktum att tre av fyra mål görs av försvarsspelare är kul.

 

Nästa vecka är det viktig bortamatch mot Rävlanda, hoppas vi kan fortsätta med våran segersvit.

 

<< Tillbaka