Besök Slusscaféet (Klicka här)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoftebyns IF
Dam U

Kronängs IF
1 - 1
Skoftebyns IF U
Kronängs IF1 - 1Skoftebyns IF U

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 02 maj, 19:15
Plats:Kronäng Arena konstgräs 1
Tävling:
Matchnummer: 200065016   Tabell >>
Samling:16:30
Aktivitetsinfo: Obs! Obs! Tidig samling en skoldag, tänk på att fylla på batterierna under resan till Borås. Kommer finnas någon frukt o choklad på resan dit. Kost o sömn extra viktigt.

Vi bör vara hemma ca 23:15 så det kommer bli en heldag.

Vita strumpor gäller!!!

Föräldrar som vill åka med och supporta får väldigt gärna åka med i spelarbussen. Kostnad, valfri summa vad man tycker det är värt. Så informera era fotbollsintresserade föräldrar om denna fantastiska möjlighet.

Obs! Svara snabbt!
Bara en pinne med oss hem!
2022-05-03 16:50

Då var det matchdags igen, denna gång i Borås en måndagskväll. Det var Kronängs IF som stod för motståndet, ett lag vi aldrig tidigare mött. Vi bestämmer innan matchen att vi skall gå ut tufft och försöka spela vårat spel. Första 30  minutrarna är riktigt bra från våran sida, vi skapar en mängd chanser, vi har två solklara straffar som domaren inte blåser för. Vi får även in vårat ledningsmål under denna period, ettv väldigt vackert fotbollsmål  som våran nummer 11 rakar in efter ett väldigt fint spel. Inspelet från våran nummer 8 håller högsta klass. Magiskt!

Efter målet så slappnar vi av lite, hemmalaget får mer att säga till om. Skall tilläggas att Kronäng spelade väldigt hårt och tufft, men domaren blåste inte så vad göra, men väldigt väldigt ofta så var det på gränsen till vad som absolut inte är tillåtet. Vi kommer av oss lite i humör och tanke men håller undan halvleken ut.

Andra halvlek så är det inte lika bra spel från våran sida, hemmalaget pressar på för en kvittering och vi försöker försvara oss. Vi vet ett tillfälle så är vi inte riktigt på tårna och hemmalaget lyckas av ingenting egentligen få dit en kvitteringsboll, efter det så är det precis som i förra matchen mot Brämhult. Baklängesmålet får oss att vakna liv och vi börjar pressa igen, vi har en del riktigt bra chanser till ett ledningsmål men motståndarmålvakten gör några riktigt bra räddningar. På slutet är det lite böljande spel fram o tillbaka, men summa summarum så är båda lagen nöjda med varsin poäng. Så det är ett rättvist resultat.

Vi gör en riktigt bra prestation idag som lag, och är helnöjda med insatsen. Lite tråkigt att det bara blev en poäng, men den dagen vi är aggresiva och tuffa under alla 90 minuter ja då går inget lag säkert för oss i denna serie.

 

Skall tilläggas att det var en vansinngt trevlig upplevelse att för en gång skull efter matchen gå på BK. Känns som om dom inte hade en aning om vad som delades ut :) Så det gör man gärna om.

 

Våran nästa match match är söndagen 8/5 mot Ulricehamn klockan 14:00 på Nysätra

 

Välkomna för att stötta!!

 

Ps. Tyvärr inga bilder tagna under denna match, fotografen var upptagen med annat

 

<< Tillbaka