Pojkar 2007

Välkommen till Skoftebyns IF P2007

Nedan publiceras det nyheter samt information som berör vårt lag inom Skoftebyns IF .

Har ni frågor så tveka inte att höra av er till oss tränare.

Hos oss är alla välkomna!

Landslagsläger
2022-11-08 11:27

Landslagsläger 2 för P15 landslaget innebär att spelare nummer 2 från Skoftebyns IF P2007 får chansen att visa upp sig på högsta nivå.

Vi gratulerar Omar Krajina till uttagningen!!

Vem kan bli spelare 3?

Öppna träningar.
2022-11-07 13:27

Fantastiskt kul med det stora intresset för att komma och känna på hur det är att träna fotboll med oss i Skoftebyns IF P2007!

För att förtydliga när vi tränar och för att rent praktiskt kunna hantera nya spelare till våra öppna träningar vill vi ge er nedan information.

Vi välkomnar framförallt pojkar födda 2007 men även duktiga pojkar födda 2008 som vill satsa på sin fotboll och prova på vår träningsmiljö i Skoftebyns IF, för att ta en plats till vårat P16 lag som nästa säsong återigen spelar i en av de högsta P16 serierna i Sverige.

Vi kommer bland annat möta akademilagen från Göteborg m.fl.

Vi har i dagsläget spelare från olika delar av vår region, så samåkningsalternativ går säkert att lösa vid behov.

Träningstider: Måndagar 17:00 – 19:00, Nysätra IP

Onsdagar 18:45 – 20:45, Nysätra IP

Vi tränar på Nysätra så länge det är möjligt (snöröjs ej). Vår kalender är alltid uppdaterad om det sker ändringar.

Anmäl ert intresse och skicka övriga frågor via mail: skoftebynsifp2007@gmail.com,

alternativt kontakta nån av ledarna innan en träning.

I anmälan anger du namn, ålder, mobilnummer, klubb och position på plan.

P.S. För er som även är intresserade av Futsal, så har vi nu även en satsning på det med två träningar i veckan med ambitioner om att spela SM slutspel för pojkar U17 till våren.

Varmt Välkomna till Skoftebyns IF och Nysätra 😊!
#skoftebynsifp07 #skoftebynsif
#söderscharmörer 🖤🤍

2022-10-31 14:29

Vi vill bli fler spelare som brinner för fotboll och vill fortsätta sin utbildning i en utvecklande lärandemiljö med hög ambitionsnivå.
Som spelare i Skoftebyns IF erbjuds du en utbildning där spelarens och lagets utveckling är i fokus. Vår ambition är att fortsätta erbjuda en av dom bästa fotbollsutbildningarna i Sverige!
Detta för att senare kunna ta steget vidare i fotbollskarriären då du i Skoftebyns IF har ett bra skyltfönster mot akademier, agenter och andra lag för framtida möjligheter.
Träningsverksamheten leds av tränare som har högsta möjliga ungdomsutbildning, UEFA A Youth, samt UEFA B licens.
Fysträningen som bedrivs under hela säsongen är 100% fotbollsanpassad för att bygga rätt sorts styrka, snabbhet och explosivitet. Försäsongsdelen leds av erfaren fystränare som tränat flera lag på hög nivå.
Förutom detta erbjuds även seriespel på högsta möjliga nivå i P16 Nationell serie samt flertalet inbjudningsturneringar mot många av Sveriges bästa 2007 lag.

P16 Nationell 2023
2022-10-24 20:47

Kvalet är över och vi kommer även 2023 spela P16 Nationell serie. Då i vår egna åldersklass 2007.

DM Mästare P16 2022
2022-10-10 07:05