Besök Slusscaféet (Klicka här)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skoftebyns IF
Pojkar 2011

IK Oddevold
9 - 8
Skoftebyns IF
IK Oddevold9 - 8Skoftebyns IF

  INFORMATION

Matchstart:sön 20 mars, 10:15
Plats:Thordéngården Uddevalla
Samling:09:30, Thordéngården
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Tyvärr har det blivit en liten miss från Oddevolds sida och vi har inte tillgång till två planer samtidigt så som det var tänkt från början. Det innebär att vi kommer att spela en match vardera efter varandra istället för två matcher var. Varje match kommer att spelas 2x25 minuter på Thordéngården i Uddevalla.

IK Oddevold erbjuder träning vid sidan av planen för den som är på plats och vill sparka boll istället för att titta på när kompisarna spelar.

Med andra ord blir det lite ändringar gällande tider från vad som stått i SportAdmin och på hemsidan.

För söndagen gäller följande:

Team Mbappé samlas 09.30 på Thordéngården och består av Sebbe, Elvis, Leon, Lano, Florentin, Adam, Melvin, Jacob, Alec och Brian.

Team Elanga samlas 10.30 på Thordéngården och består av Albin, MR, Martin, Liam, Hugo, Yassin, Hani, Murre, Alvin och Ferdos.

Se till att äta en rejäl frukost i god tid och ta gärna med någon frukt eller dylikt för att fylla på efter matchen. Sista laget borde vara färdigspelade ca 12 så att vi ändå håller den tidsplan vi gått ut med initialt.

Resultat:
Första matchen: 2-6
Andra matchen: 6-3

<< Tillbaka