Aktivitetsinfo: Obs! Svarta strumpor gäller!! Vi kommer spela i bortastället!

Om det är några föräldrar som vill åka med och supporta, så är dom givetvis välkomna att åka med i bussen. Kostnad, vad dom tycker det är värt

Dam U
Referat: IFK Örby U - Skoftebyns IF U
Utflykt till Örby!
2022-05-16 17:30, Dam U

Ja så var det återigen dags för match, matchen spelades 15/5 på bortaplan mot serieledarna IFK Örby.

Vi visste redan innan att det har är årets tuffaste match mot seriens bästa lag, men vi åkte dit fast beslutna om att inte göra en sådan plattmatch som vi gjorde omgången innan.

Innan match så gör vi upp en matchplan och vi bestämmer oss för att oavsett resultat så ska vi åka hem och vara stolta över prestationen som vi utför på plan. Blir det en poäng eller tre så är det bara en extra bonus, men framförallt så ska vi ge allt för varandra i matchen.

Första kvarten är en riktig anstormning från hemmalagets sida, hörna efter hörna, totalt tillbakapressade är vi och till slut så orkar vi inte stå emot, och ledningsmålet är ett faktum. Hemmalaget fortsätter att pressa, men vi börjar hitta positionerna ordentligt ute på plan så det är rätt ofarligt. Dom får verkligen kämpa för att skapa chanser mot oss. Inför andra halvlek så peppar vi igång oss ordentligt, vi bestämmer att vi på inget sätt skall vika oss utan fortsätta arbeta för varandra till max. Vi gör en ännu bättre andra halvlek än första. Vi gav oss aldrig, vi hade någon halvchans, vi stack upp och var aggressiva samt tykade upp oss rejält. Så hemmalaget fick lite respekt för oss ute på plan.

Hemmalaget kontrar in sitt 2-0 mål med fem minuter kvar. Helt välförtjänt seger för dom. Men vi visade verkligen att när vi spelar som ett lag och alla ger sitt absoluta max, ja då är vi där. Så vi tar med oss detta till nästa match som är mot Alingsås borta 29/5.

Stort stort beröm till alla 13 spelare som var med på utflykten till Örby. Grymt kul!